blueyellow_angel 1 Adaugat pe 19 August, 2009 DONEZ Genunchere si Cotiere cel mai bine veniti la fata locului sa le vedeti .. sunt in Bucuresti momentan. id: angel.nastase tel: 0721 58 68 28 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blueyellow_angel 1 Adaugat pe 28 August, 2009 UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blueyellow_angel 1 Adaugat pe 12 Mai, 2010 UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
George_beginner 0 Adaugat pe 12 Mai, 2010 i-ar prinde bine prietenei mele, ca nu are nicio protectie ca pasager. ai putea sa le trimiti prin posta? platesc eu transportul si de 3 beri in plus Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blueyellow_angel 1 Adaugat pe 19 Mai, 2010 hai ca incerc .. nu promit , ca nu prea am timp sa ajung la posta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tuby_k 0 Adaugat pe 20 Mai, 2010 pe unde stai in buc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blueyellow_angel 1 Adaugat pe 29 Mai, 2010 pe unde stai in buc AI PM, scuze de intarziere dar nu primesc notificare pe e-mail Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri