crazyv_04 0 Adaugat pe 21 August, 2009 KAWASAKI ZX6R din 2001 115cp, 34K km, revizia facuta in septembrie, cauciucuri in stare buna, vopsea originala, mici defecte optice, rulata pe strazile patriei 2500 km, toba standard originala, filtre K&N, ulei Motul racing. pregatita pentru noul sezon O vand pentru ca vreau ceva mai mare si mai nou !!! Se poate proba in Bucuresti, accept oooooorice fel de teste !!! Pret : 2400 EUR ! Victor - 0728.113.137 UP !!! UP !!! UP !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stiuca 1 Adaugat pe 22 August, 2009 Frumoasa rau BAFTA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vali84 3 Adaugat pe 22 August, 2009 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=62140 una din variante? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 24 August, 2009 Frumoasa rau BAFTA merci mult "stiuca" !!! finally cineva care apreciaza un bun de valoare ! http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=62140 una din variante? merci de oferta, o sa ma gandes si revin cu un PM sau tel. bafta la vanzare pana atunci ! UP !!!!! inca valabil !!!!!!!!!!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 2 Septembrie, 2009 UP UP UP inca valabil !!!! best price ever !!! stiu ca puteti si ca vreti !!! asa pret nu mai gasiti nicaieri ... GARANTAT !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Danny 1 Adaugat pe 2 Septembrie, 2009 In rate nu vrei ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 27 Septembrie, 2009 nu pot sa cred ca nu vreti ceva ieftin si bun !!! dati 3-4000 EUR pe acelasi model !!! UP UP UP !!! valabil ! sus cu el ca prea a picat ! UP UP UP !!!! pe criza asta, ce sa facem .... NUUUUUUUUUUUUU !!!! bafta ! Up Up ! sus cu el !!!!!!!!!UP UP UP !!!UP !!!Sus , sus, sus !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 12 Octombrie, 2009 UP UP UP !!!UP UP I GO !!!UP UP I GO !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 11 Noiembrie, 2009 KAWASAKI ZX6R din 2001 115cp, 34K km, revizia facuta in iulie, cauciucuri in stare buna, vopsea originala, mici defecte optice, rulata pe strazile patriei 2500 km, toba standard originala, filtre K&N, ulei Motul 10W40 racing. O vand pentru ca vreau ceva mai mare si mai nou !!! Se poate proba in Bucuresti, accept orice fel de teste !!! Pret : 2400 EUR ! Nu va speriati de pretul scazut, o dau si mai scump dc vreit, dar o vand ieftin ca sa imi pot lua alta sezonul asta ! Victor - 0728.113.137 ps : fara schimburi, va rog ! decat pe Duacati Monster ! UP !!! UP !!! UP !!! UP !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stiuca 1 Adaugat pe 13 Noiembrie, 2009 Salut am vazut ca nu te intereseaza schimburi dar pot sa te ajut totusi cu un schimb daca vrei uite adresa si mai pui 2000 euroi si facem treaba uite link-ul /index.php?showtopic=65068">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=65068 CE ZICI? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 16 Noiembrie, 2009 inca valabil !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vali84 3 Adaugat pe 16 Noiembrie, 2009 zi-mi ultimu pret pe ea? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dorusilviu 1 Adaugat pe 16 Noiembrie, 2009 credeam ca ai dato :),,baiatul cu ducati,daca te mai intereseaza schimbul sami spui,bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2009 merci mult de oferta insa nu vreu sa cu bestia aia, frumoasa de altfel. raman inca la ale mele astea de 600 si vreau sa mai renunt la cai bafta la vanzare ! PS : pt domnul cu Hayabusa !!! zi-mi ultimu pret pe ea? 2300 EUR / buc daca nu`ti place mai las din pret !!!Inca valabil !!! pregatita de iarna complet ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 7 Decembrie, 2009 hai sus cu ea !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dorusilviu 1 Adaugat pe 23 Decembrie, 2009 IL MAI AI?s-ar putea sa dau ducati-ul si sa il cumpar pe al tau.un ultim pret ?bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2010 IL MAI AI?s-ar putea sa dau ducati-ul si sa il cumpar pe al tau.un ultim pret ?bafta dap ... doar ca este la hibernare la caldura ! il trezesc dc vrei :)) ciao !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvanbr 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2010 daca te intereseaza un schimb cu ceva mai nou vezi anuntul meu si lasa-mi un mesaj moto arata excelent , salut ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2010 daca te intereseaza un schimb cu ceva mai nou vezi anuntul meu si lasa-mi un mesaj moto arata excelent , salut ! frumoasa si motoreta, dar diin pacate este singurul model de la Suzuki care nu imi place cum arata. tre` sa recunosc totusi ca a ta arata o intretinere de zile mari. bafta la vanzare dc o dai ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hedrea 0 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2010 nu vrei motocicleta mea si 700 euro>? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2010 nu vrei motocicleta mea si 700 euro>? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
riciu007 2 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2010 Pretul motoretei e cam de F3 . Un UP de la mine! Bafta la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 25 Ianuarie, 2010 Pretul motoretei e cam de F3 . Un UP de la mine! Bafta la vanzare! Am vrut sa pun un pret corect ! Chiar daca aceleasi motoare de p`aici sunt la 2700 sau mai sus ! Merci de UP si bafta si tie ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
styl123 1 Adaugat pe 1 Februarie, 2010 Am vrut sa pun un pret corect ! Chiar daca aceleasi motoare de p`aici sunt la 2700 sau mai sus ! Merci de UP si bafta si tie ! UP! UP! , si de la mine ca e frumoasa rau .. pacat ca nu se vinde nimik ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hedrea 0 Adaugat pe 1 Februarie, 2010 pacat.... e frumos motorul tau.. sa ai bafta la vanzare.. si oferta mea ramane in picioare daca te razgandesti ..te salut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri