lupeugen2006 1 Adaugat pe 23 August, 2009 Asa cum spune si in titlu vand r6 2008 .Motocicleta este impecabila din punct de vedere tehnic si optic.km 2300 . are amortizor de ghidon ohlins ,undertail hotbodies ,suport de numar omologat de la yamaha.Mai multe detalii la telefon mail sau mess: 0761 592 602 Eugen ym lupeugen mail lupeugen@yahoo.com Accept orice test dar cel care le face sa fie cu banii in mana. Pretul ei este de 7800 de euro discutabili cu tiganeala de rigoare la fata locului.Pozele mai jos:) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
brembo 4 Adaugat pe 30 August, 2009 pana unde duce "tziganeala" la pret? :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lupeugen2006 1 Adaugat pe 30 August, 2009 pana unde duce "tziganeala" la pret? :) Pana cand ajungem amandoi la aceiasi varianta:)..in principiu daca vii cu 7600 in mana pleci cu ea acasa ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blue_nightwishX 6 Adaugat pe 30 August, 2009 de ce o vinzi ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lupeugen2006 1 Adaugat pe 2 Septembrie, 2009 :)...ca mi-e foameee:)))))..am nevoie de bani sa investesc in ceva nou...si mai mult de atat vreau sa-mi incerc norocul la supermoto. :)...ca mi-e foameee:)))))..am nevoie de bani sa investesc in ceva nou...si mai mult de atat vreau sa-mi incerc norocul la supermoto. sus cu fata :wub: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florin -v 0 Adaugat pe 4 Septembrie, 2009 Nu vreau sa fiu tigan, dar la banuti astia o iei noua (au scazut preturile rau de tot). Sa nu o iei ca pe o jignire te rog, dara daca doresti iti ofer 5000 euro pe ea. Multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lupeugen2006 1 Adaugat pe 13 Septembrie, 2009 Nu vreau sa fiu tigan, dar la banuti astia o iei noua (au scazut preturile rau de tot). Sa nu o iei ca pe o jignire te rog, dara daca doresti iti ofer 5000 euro pe ea. Multumesc. Iti multumesc pentru oferta dar mai astept....asa ca sus cu fata mea:)) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lupeugen2006 1 Adaugat pe 22 Octombrie, 2009 sus cu fata:) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri