daniigrecu 2 Adaugat pe 30 August, 2009 vand costum axo, cumparat din italia , a fost purtat odata,este impecabil.pretul este fix.mai multe poze la id daniigrecu .tel 0762601078 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gusteru_streetfighter 0 Adaugat pe 30 August, 2009 marime? e din 2 buc?ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
daniigrecu 2 Adaugat pe 7 Septembrie, 2009 e din doua bucati dar are fermoar intre si se poate face o bucata marimea 52 upp, 500 ron, urgent uppp 500 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
doctoroo 6 Adaugat pe 8 Septembrie, 2009 Merge pentru 1.83 inaltime si 90-95 de kile? Ce protectii are? mersi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
daniigrecu 2 Adaugat pe 9 Septembrie, 2009 nu cred ca merge,eu am 1,72 si 80 kg si mi-e un pic mare, are protectii la coate umergi coloana tibie,etc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lionofjudah 32 Adaugat pe 9 Septembrie, 2009 Salut Dani ! Eu te-am sunat zilele trecute. Pe s Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
daniigrecu 2 Adaugat pe 15 Septembrie, 2009 ok,vezi ca e pus la vanzare la magazinul lui achim ,dar acolo e la alt pret, ma suni inainte,ok?eventual da-mi un telefon ca sa te lamuresc,mersi uppp 500 ron. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
daniigrecu 2 Adaugat pe 26 Septembrie, 2009 vandut ,se poate inchide Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri