VTwin 0 Adaugat pe 8 Septembrie, 2009 Dati cat vreti. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stoeanp 0 Adaugat pe 9 Septembrie, 2009 pe ce modele se potriveste? pune si tu niste dimensiuni te rog Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bykerkess 0 Adaugat pe 9 Septembrie, 2009 ideal ar fi sa pui totusi un pret-sa nu punem preturi prea mici si sa te jignim fara sa vrem. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
VTwin 0 Adaugat pe 9 Septembrie, 2009 Nu stiu nici eu de la ce motor provin, asa ca n-am cum sa spun niste dimensiuni sau un pret. Dati cat vreti, cel mai mic pret care va trece prin cap, ca nu ma voi simti jignit. Macar sa vi se potriveasca. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bykerkess 0 Adaugat pe 9 Septembrie, 2009 Nu stiu nici eu de la ce motor provin, asa ca n-am cum sa spun niste dimensiuni sau un pret. Dati cat vreti, cel mai mic pret care va trece prin cap, ca nu ma voi simti jignit. Macar sa vi se potriveasca. oki ofer 50 de lei pe ele -vad eu daca se potrivesc dac nu fac o hulubarie-cum facem sa ne intalnim? tel meu 0726277107-sau bykerkess pe mesenger Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stoeanp 0 Adaugat pe 10 Septembrie, 2009 iti atasez o poza cu ce dimensiuni ar fi ok. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
VTwin 0 Adaugat pe 11 Septembrie, 2009 Le-a primit Valah, pentru 50 de lei. SANATATE! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri