sosky Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Deschid eu un topic pe tema asta. Ia sa vedem cati Ploiesteni sunt aici. unde ne mai adunam si noi seara la cate o bere ceva??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRN Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Pai Ploiesten sunt prin nastere dar incerc sa nu amestec berea cu motocicleta. Ce mai e nou prin acel oras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosky Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 nou nu mai este nimic ,asta daca nu discutam despre gropile si santurile care mai apar peste noapte imprejmuite de panglici cu "Apa...Nova , DistriGaz , Romtelecom....etc etc" si alte cartite dastea care sapa peste tot. Se pleaca maine la Otopeni? la "CountrY Party ? " ca parca as merge si eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolphy Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 hai la beciul domnesc la toni langa politie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady65ph Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 hai la beciul domnesc la toni langa politie Salut ! sa facem ce ? Salut ! sa facem ce ? Scuze, intreb din punctul meu de vedere, pt ca sunt un motociclist "mai bosorog" Salut ! sa facem ce ? Scuze, intreb din punctul meu de vedere, pt ca sunt un motociclist "mai bosorog" Apropos de discutii, [ in afara de George de la Ciolpani ] aici in Ploiesti stie cineva unde se pot schimba si echilibra cauciucuri moto [ inclusiv demontat/montat roata] MULTUMESC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian11 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Salut ! sa facem ce ? Scuze, intreb din punctul meu de vedere, pt ca sunt un motociclist "mai bosorog" Apropos de discutii, [ in afara de George de la Ciolpani ] aici in Ploiesti stie cineva unde se pot schimba si echilibra cauciucuri moto [ inclusiv demontat/montat roata] MULTUMESC Activez si eu cu comunista mea prin ast oras!...dar acum iarna,plimbarile se fac perpedes pe la Jazz si Tony la un pahar,sticla sau carafa de vorba! numai bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassus_play Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Bikers Club, strada Democratiei Nr 24, dinspre Tribunal catre sud dupa barul 14, vis-a-vis de Univ Spiru Haret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SorinSenior Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Au loc si Campinenii pe aici ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caffea Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 pai au loc.....dar vad ca nu se ocupa nimeni si de chestia asta...... app.....biker's s-a inchis.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanLeonte Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 MotoFly vine cu oferte în întâmpinarea primăverii: în perioada 15 martie – 15 aprilie, cumpăraţi uleiul şi filtrul de ulei de la noi şi vă oferim manopera gratis în atelierul nostru. * Oferta face referire la motocicletele al căror filtru de ulei este demontabil fără a fi necesară înlăturarea sau demontarea carenelor, sau a altor piese. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vali_tudor Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 raspund prezent si eu, cand vreti o plimbare, ma bag si eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emiliach Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Bikers Club, strada Democratiei Nr 24, dinspre Tribunal catre sud dupa barul 14, vis-a-vis de Univ Spiru Haret. Cand,unde,cum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiucaCatalin Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Cand,unde,cum? pai au loc.....dar vad ca nu se ocupa nimeni si de chestia asta...... app.....biker's s-a inchis.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emiliach Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 S-a inchis pentru ca nu se ocupa nimeni? Sau exista alte motive? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SalonulAutoMoto Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Salut, va asteptam in perioada 6-7 aprilie sa participati la concursul nostru. Pentru inscrieri, gasiti detalii in topicul de pe prima pagina sau pe PM. http://www.sam.ro/regulament-concurs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smileyx Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Si eu sunt din Ploiesti deci inca unul printre cei multi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts