cowboysfromhell 0 Adaugat pe 15 Septembrie, 2009 vand gsxr 1000 k6 ,(sau schimb cu auto exclus cazane), grena-negru,crash peduri originale suzuki,bixenon, consumabile schimbate,filtre k&N,bujii NGK iridium,PRET 5200 eur DISC! tel 0730204517 p.s. o dau pt c am achizitionat 1000 k8 si k6 le il tin de pomana in garaj! poze calitativ nu am dar ma straduiesc sa fac si o sa postez!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Macarov1 1 Adaugat pe 15 Septembrie, 2009 vand gsxr 1000 k6 ,(sau schimb cu auto exclus cazane), grena-negru,bixenon, consumabile schimbate,filtre k&N,PRET 5200 eur DISC! tel 0730204517 p.s. o dau pt c am achizitionat 1000 k8 si k6 le il tin de pomana in garaj! poze calitativ nu am dar ma straduiesc sa fac si o sa postez!! Te intereseaza un schimb cu un Opel Astra h http://www.vandmasini.ro/anunt-auto/vand/7...ucuresti/0.html Pretul de acolo e vechi.Cel nou este de 7500 negociabil si km 109.000 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blue_nightwishX 6 Adaugat pe 15 Septembrie, 2009 tu nu raspunzi la telefon ? am mai incercat sa te contactez telefonic si in urma cu cateva zile la intervale orare diferite si tot la fel Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ionescutt 0 Adaugat pe 15 Septembrie, 2009 uite o varianta auto - http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=63039 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cowboysfromhell 0 Adaugat pe 24 Septembrie, 2009 uite o varianta auto - http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=63039 frumos tt ul dar ca sa dau dif vreo 20k la un schimb cu moto e extrem!!! blue_nightwishX Posted 15 September 2009 - 07:18 PM tu nu raspunzi la telefon ? am mai incercat sa te contactez telefonic si in urma cu cateva zile la intervale orare diferite si tot la fel man am avut probl cu vodafone ul toata sapt te sun eu azi sau maine sigur! Macarov1 Posted 15 September 2009 - 07:14 PM cowboysfromhell, on Sep 15 2009, 03:40 PM, said: vand gsxr 1000 k6 ,(sau schimb cu auto exclus cazane), grena-negru,bixenon, consumabile schimbate,filtre k&N,PRET 5200 eur DISC! tel 0730204517 p.s. o dau pt c am achizitionat 1000 k8 si k6 le il tin de pomana in garaj! poze calitativ nu am dar ma straduiesc sa fac si o sa postez!! Te intereseaza un schimb cu un Opel Astra h http://www.vandmasin...ucuresti/0.html Pretul de acolo e vechi.Cel nou este de 7500 negociabil si km 109.000 man hai sa ne auzim la un tel si sa vedem ce, cum! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cowboysfromhell 0 Adaugat pe 10 Octombrie, 2009 up !!! pret discutabil!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cowboysfromhell 0 Adaugat pe 11 Octombrie, 2009 [up! 5000eur Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cowboysfromhell 0 Adaugat pe 25 Octombrie, 2009 vand gsxr 1000 k6 ,(sau schimb cu auto exclus cazane), grena-negru,crash peduri originale suzuki,bi, consumabile schimbate,filtre k&N,bujii NGK iridium,PRET 5200 eur DISC! tel 0730204517 p.s. o dau pt c am achizitionat 1000 k8 si k6 le il tin de pomana in garaj! poze calitativ nu am dar ma straduiesc sa fac si o sa postez!! up 4800eur Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
onx87 2 Adaugat pe 26 Octombrie, 2009 up 4800eur Daca as reusi sa dau yo motorul meu ti l-as lua fara discutii!! UPPPPPP!!!E pomana Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cowboysfromhell 0 Adaugat pe 27 Octombrie, 2009 up! disc! pe probate!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
BobbyRR 0 Adaugat pe 17 Februarie, 2010 up! disc! pe probate!!! Salut , ti-am lasat si un mesaj pe telefon . ofer http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=67306 + o diferenta din partea ta . Da un semn daca esti interesat. Multam Bogdan Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
TufY 2 Adaugat pe 19 Februarie, 2010 nu cred ca ma e de actualitate am sunat eu acum 2 luni pt moto si zicea ca nu se mai vinde......... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alexone_pif 18 Adaugat pe 3 Martie, 2010 up! disc! pe probate!!! si care este ultmul pretz si ne intalnm sa vb si vazand mobra... id mess alexoneflorin bye:yes: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 23 Martie, 2010 Are vreo legatura cu asta? Eu zic ca da, aceleasi cauciucuri, culoare, model si colant Arrow lipit pe toba de fabrica: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=498348&st=0&gopid=2346202&#entry2346202 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
TufY 2 Adaugat pe 23 Martie, 2010 posibil sa fie aceiasi mobra ca si actipildul d p bascula cu AFAM e prezent pe ambele pacat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 23 Martie, 2010 Acelasi motor ! Acum intrebarea :accidentul la facut propietarul de drept (vanzatorul) sau la cumparat vreun incepator si la bagatin gard (stalp) in prima zi? Nici o defectiune tehnica nu este exclusa ,dupa cum se vede si in poze aici la topicul vanzari ,este(a fost) un motor destul de chinuit.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
TufY 2 Adaugat pe 23 Martie, 2010 eu am sunat acum ceva timp sa cumpar motocicleta si zicea proprietarul ca nu o mai vinde........ deci ........nu se stie Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 23 Martie, 2010 Am aflat de pe mmotorism cum s-a desfasurat accidentul. la o trecere de pietoni s-au oprit masini, motoreta avea viteza prea mare si vrand sa evite un accident cu pietonii s-a dus intr-un refugiu de tramvai. Motoristul s-a ridicat si s-a dus singur si a strans bucatile din trompeta. Deci daca n-a patit mare branza nu era incepator. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
TufY 2 Adaugat pe 23 Martie, 2010 poate experienta si=a spus cuvantul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri