florinasandei 1 Adaugat pe 16 Septembrie, 2009 Tip: 2YL An fabricatie: 1991 Putere: 32 kW Culoare: albastru Accesorii: coburi piele, parbriz, priza bricheta Bonus: 3 casti, husa, genunchiere, plasa bagaje Bucuresti, 0788360946, Florin. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
viomoto 0 Adaugat pe 22 Septembrie, 2009 o motocicleta buna si un pret mai mult decit corect!!! BAFTA LA VINZARE!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dodo4um 1 Adaugat pe 24 Septembrie, 2009 Salut, Un schimb tot cu o virago, insa de 250 cc + o direrenta din partea mea ... ? Astept un semn. Numai bine, Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florinasandei 1 Adaugat pe 25 Septembrie, 2009 Salut, Un schimb tot cu o virago, insa de 250 cc + o direrenta din partea mea ... ? Astept un semn. Numai bine, Nu, imi pare rau! Ar fi sunat tentant in alte conditii. Bafta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tiana666 1 Adaugat pe 9 Octombrie, 2009 Sal Mai e de actualitate? Daca da, poti veni cu ea la o vizionare? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri