calinpirotehnistul 57 Adaugat pe 20 Septembrie, 2009 Pe data de 25-27 septembrie 2009 va alea loc la Arad penultima etapa din CN de raliuri. Se va incepe cu o super-speciala pe circuitul Vik- Power Las Vegas Arad. Si apoi restul se va desfasura pe valea muresului, In zona localitatilor Conop, Barzava si Nadas. http://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/140042-raliul-aradului-macadam-25-27-septembrie.html Daca mai stie cineva detalii este invitat sa posteze. Cine doreste sa vizioneze este invitat la Arad. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tanasescuandrei74 611 Adaugat pe 20 Septembrie, 2009 Pe data de 25-27 septembrie 2009 va alea loc la Arad penultima etapa din CN de raliuri. Se va incepe cu o super-speciala pe circuitul Vik- Power Las Vegas Arad. Si apoi restul se va desfasura pe valea muresului, In zona localitatilor Conop, Barzava si Nadas. http://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/140042-raliul-aradului-macadam-25-27-septembrie.html Daca mai stie cineva detalii este invitat sa posteze. Cine doreste sa vizioneze este invitat la Arad. hai mah caline... RALIU le mai trebuia romanilor... da' nah... daca tot se tine... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
calinpirotehnistul 57 Adaugat pe 20 Septembrie, 2009 hai mah caline... RALIU le mai trebuia romanilor... da' nah... daca tot se tine... Ce sa ii facem... ca in tara asta si pe drumurile pe care le avem... facem raliu pe macadam la tot pasu'. Da oricum mai avem pana sa ii ajungem pe straini, da e si asta un inceput. Avem trasee da nu avem organizare... asta-i buba si nici pliotii nu prea se inghesuie, ca deh... de unde atatia sponsori, si nu oricine isi permite sa concureze. Daca ar fi mai multi sponsori si o mai buna organizare probabil am avea si noi piloti in IRC si WRC si la fel si prin alte competitii sportive, ca degeava ai talent daca nu ai sustinere si exercitiu. Da yo ma bucur ca se tine, ca am ocazia sa vad si eu nishte conserve adevarate Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri