Iulia 1 Adaugat pe 2 Octombrie, 2009 Vand 5 huse moto, 2 marimea S, 2 marimea M si una marimea L . Husele sunt noi, 100% polyester, culoare negu cu gri. Pret 50 ron/buc. Le trimit prin posta cu ramburs Tel. 0740015715 Vand 5 huse moto, 2 marimea S, 2 marimea M si una marimea L . Husele sunt noi, 100% polyester, culoare negu cu gri. Pret 50 ron/buc. Le trimit prin posta cu ramburs Tel. 0740015715 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
robby_g 25 Adaugat pe 4 Octombrie, 2009 de unde esti? ma intereseaza cea L Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 9 Octombrie, 2009 Sunt din Baia Mare ... Mai am husa marimea L, daca te intereseaza trimite-mi te rog un PM cu adresa la care sa o trimit.up.up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
robby_g 25 Adaugat pe 9 Octombrie, 2009 merci..dar mi-am luat..nu ma mai induram sa o las "dezbracata" k se asfalteaza in zona si e muuult praf, seara ploua... bafta la vanzare.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 17 Octombrie, 2009 pret nou 45 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 12 Noiembrie, 2009 inca mai am huselemarimea L sa dat mai sint 2 buc marimea S si 2 buc marimea Multimele 4 bucati 40 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 12 Decembrie, 2009 2 bucati la70 ron valabil ultimele 4 buc la oferta vine mos niculae faceti un cadou motocicletei Au mai ramas doua bucati marimea S Primul sosit ..... primul servit ultimele 2 buc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 31 Decembrie, 2009 mai este o singura bucata marimea s Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 31 Ianuarie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Matza 1 Adaugat pe 4 Februarie, 2010 :))) woow .... mie mi'a luat 1mil juma sa'mi fac... dar am avut din material ignifug deci........ :)))) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 8 Februarie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 23 Februarie, 2010 35 ron +taxe postale Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
simpluu 2 Adaugat pe 24 Februarie, 2010 Buna , ai idee daca e buna pentru o honda hornet ? si cam cat mai costa drumul? mersi , spor la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 24 Februarie, 2010 Iti recomand sa masori motocicleta.... Dimensiunile husei le gasesti pe prima pagina, iar taxa postala e in jur de 7 ron. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
simpluu 2 Adaugat pe 26 Februarie, 2010 Am masurat azi motorul si in lungime are vreo 2 m , deci dupa masuri ar trebui un M cred..dar nu mai ai nu? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 14 Martie, 2010 din pacate este ultima bucata inca o m-ai am Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iulia 1 Adaugat pe 22 Aprilie, 2010 vindute se poate sterge Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri