Cap0ne 3 Adaugat pe 3 Octombrie, 2009 Vand camera video de actiune GoPro Helmet Hero Wide. • Obiectiv de tip fish-eye ce asigura un unghi de cuprindere de 170° • Senzor CMOS de 5 MPx ce permite filmarea cu sunet si fotografierea la o calitate excelenta ( 2592x1944 foto / 512x384 video 30fps ) • Carcasa rezistenta la socuri, praf si apa, subacvatica (va permite scufundari pana la 30m adincime) • Multiple sisteme de prindere incluse, pt diverse suprafete si obiecte plus posibilitatea de a achizitiona separat alte sisteme (prindere pe ghidon, ventuza, harnasament etc). • Alimentare 2xAAA, stocare pe card SD/SDHC (autonomie cu 2 acumulatori ~2h30', stocare video pe card 4GB ~2h) • Pachetul contine: camera, carcasa subacvatica si anti-soc, sistem prindere gen lampa de cap, curea de prindere pe casti cu orificii, 2 sisteme de prindere cu adeziv 3M curbate si 2 drepte, 2 prinderi quick-release, sistem pivotant pe 3 axe, cabluri USB/RCA, manual. • BONUS: 4 acumulatori AAA Powerex 1000 mAh si card SD Sandisk 4GB ! • Garantie 10 luni la F64 Studio ! • Pret: 750 ron VANDUTA - Doua filmulete facute cu camera prinsa prin diverse parti: Si poze cu camera si facute cu ea. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cap0ne 3 Adaugat pe 15 Octombrie, 2009 UPBungee jumping cu camera pe cap O plimbarica cu ATV-ul, cu camera pe casca Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DUKE Gsx-R 0 Adaugat pe 20 Octombrie, 2009 Poza asta e belea... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cap0ne 3 Adaugat pe 26 Octombrie, 2009 Hehe, am o groaza de poze hilare facute cu ea Up, pretul este de 700 RONUp Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 Hehe, am o groaza de poze hilare facute cu ea Up, pretul este de 700 RON Up Daca are cine sa-l foloseasca si vrei schimb cu PS2, modat, jocuri, acceorii, + modul ferari cu volan si pedale. 0723587061 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cap0ne 3 Adaugat pe 31 Octombrie, 2009 Mulatam de oferta, dar am nevoie de cash :)Up, 700 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 1 Noiembrie, 2009 Mulatam de oferta, dar am nevoie de cash :) Up, 700 ron Mulatam de oferta, dar am nevoie de cash :) Up, 700 ron iti dau si ceva cash [de bun simt] ce zici? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cap0ne 3 Adaugat pe 4 Noiembrie, 2009 Vroiam sa zic de TOT cashul O vand pt ca vreau sa imi achizitionez una HD (care e de doua ori mai scumpa...)Up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cap0ne 3 Adaugat pe 19 Noiembrie, 2009 UP, 650 RON ultimul pret, in stare perfecta, in garantie ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cap0ne 3 Adaugat pe 26 Noiembrie, 2009 VANDUTA, se poate inchide Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri