alf76tm 0 Adaugat pe 3 Octombrie, 2009 Vand Arilia Red Rose de 49 cmc totul original pe el frane brambo,carburator brambo,motor Minareli si Gllera runner 49 cmc inscris la primarie toate consumabilele schimbate sau schimb ambele motoare cu yamaha tzr,derbi gpr,aprilia rs cu acte de 49 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LUCIANBENU 1 Adaugat pe 8 Octombrie, 2009 Vand Arilia Red Rose de 49 cmc totul original pe el frane brambo,carburator brambo,motor Minareli si Gllera runner 49 cmc inscris la primarie toate consumabilele schimbate sau schimb ambele motoare cu yamaha tzr,derbi gpr,aprilia rs cu acte de 49 EU AM UN RS DE 49CC DAMI TE ROG MAI MULTE DETALII LA ID MESS : LUCIANBENU@YAHOO.COM Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alf76tm 0 Adaugat pe 9 Octombrie, 2009 EU AM UN RS DE 49CC DAMI TE ROG MAI MULTE DETALII LA ID MESS : LUCIANBENU@YAHOO.COM ok te kut pe mess o zi kt mai buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri