Yamaha46 1 Adaugat pe 3 Octombrie, 2009 300-XCW an fabricatie 2006, stare excelenta, condus lejer, ne abuzat, de motociclist in varsta de 50 de ani, consumabile (cauciucuri,lant,pinioane) in stare decenta, are in plus protectie moose pentru manete si protectie aluminiu motorCu un raport mai mare in transmisie decat EXC-ul (chiar mai mare si decat modelul Sixdays) este considerat mai adecvat cararilor de padure si la portiuni tehnice (treceri peste obstacole...), dupa cum KTM spune despre aceasta motocicleta : "The ultimate offroad weapon for pros and a reliable companion for enduro beginners." TELEFON 0748531782 Pret:3999 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alex_xxx 0 Adaugat pe 5 Octombrie, 2009 Nu te intereseaza un schimb+o dif din partea mea.Vreau sa imi iau 2T acesta este motivul pt care o dau..alex_xxx89 este id meu daca te intereseaza. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cosmynn 0 Adaugat pe 6 Octombrie, 2009 te intereseaza un schimb cu land rover freelander 2.0 td4 din 2001 inmatriculat full options+ diferenta din partea ta? daca da asta este nr meu 0729015592 vali Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 8 Octombrie, 2009 300-XCW an fabricatie 2006, stare excelenta, condus lejer, ne abuzat, de motociclist in varsta de 50 de ani, consumabile (cauciucuri,lant,pinioane) in stare decenta, are in plus protectie moose pentru manete si protectie aluminiu motorCu un raport mai mare in transmisie decat EXC-ul (chiar mai mare si decat modelul Sixdays) este considerat mai adecvat cararilor de padure si la portiuni tehnice (treceri peste obstacole...), dupa cum KTM spune despre aceasta motocicleta : "The ultimate offroad weapon for pros and a reliable companion for enduro beginners." TELEFON 0748531782 nu fac schimburi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 5 Noiembrie, 2009 nu fac schimburi pret Toamna 300-XCW an fabricatie 2006, stare excelenta, condus lejer, ne abuzat, de motociclist in varsta de 50 de ani, consumabile (cauciucuri,lant,pinioane) in stare decenta, are in plus protectie moose pentru manete si protectie aluminiu motorCu un raport mai mare in transmisie decat EXC-ul (chiar mai mare si decat modelul Sixdays) este considerat mai adecvat cararilor de padure si la portiuni tehnice (treceri peste obstacole...), dupa cum KTM spune despre aceasta motocicleta : "The ultimate offroad weapon for pros and a reliable companion for enduro beginners." pret 3950-euro negociabil TELEFON 0748531782 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
davidescu_radu 1 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2009 pret Toamna Pai pune pretul ala de toamna ca sa vedem daca ne intereseaza si o adresa de mail Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ervinbernath 0 Adaugat pe 11 Noiembrie, 2009 Pai pune pretul ala de toamna ca sa vedem daca ne intereseaza si o adresa de mail ce acte are motorul ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 29 Noiembrie, 2009 300-XCW an fabricatie 2006, stare excelenta, condus lejer, ne abuzat, de motociclist in varsta de 50 de ani, consumabile (cauciucuri,lant,pinioane) in stare decenta, are in plus protectie moose pentru manete si protectie aluminiu motorCu un raport mai mare in transmisie decat EXC-ul (chiar mai mare si decat modelul Sixdays) este considerat mai adecvat cararilor de padure si la portiuni tehnice (treceri peste obstacole...), dupa cum KTM spune despre aceasta motocicleta : "The ultimate offroad weapon for pros and a reliable companion for enduro beginners." TELEFON 0748531782 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rafael_yamaha 0 Adaugat pe 21 Decembrie, 2009 pret Iarna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
catanaetz251 0 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2010 Schimb cu HONDA FMX SuperMoto 2007 6500 Km ? 0747110243 Adi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2010 Schimb cu HONDA FMX SuperMoto 2007 6500 Km ? 0747110243 Adi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
catanaetz251 0 Adaugat pe 30 Ianuarie, 2010 poze si mai discutam dami te org ID u tau de mess al meu este catanaetz251@yahoo.com trebe sa fac poze ca nu am Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
catanaetz251 0 Adaugat pe 8 Februarie, 2010 dami te org ID u tau de mess al meu este catanaetz251@yahoo.com trebe sa fac poze ca nu am aici e anuntul meu http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=66581 daca te intereseaza contacteaza-ma pe messenger Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rafael_yamaha 0 Adaugat pe 23 Februarie, 2010 300-XCW an fabricatie 2006, stare excelenta, condus lejer, ne abuzat, de motociclist in varsta de 50 de ani, consumabile (cauciucuri,lant,pinioane) in stare decenta, are in plus protectie moose pentru manete si protectie aluminiu motorCu un raport mai mare in transmisie decat EXC-ul (chiar mai mare si decat modelul Sixdays) este considerat mai adecvat cararilor de padure si la portiuni tehnice (treceri peste obstacole...), dupa cum KTM spune despre aceasta motocicleta : "The ultimate offroad weapon for pros and a reliable companion for enduro beginners." TELEFON 0748531782 ,,,, Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 15 Martie, 2010 pret Primavara up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 28 Martie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 9 Aprilie, 2010 3850 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 20 Aprilie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 3 Mai, 2010 nu fac schimburi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 16 Septembrie, 2010 2899 Euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
yzu81 0 Adaugat pe 17 Septembrie, 2010 De ce i-a crescut pretul din aprilie pana azi cu 49 de euro ? UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marcko9 0 Adaugat pe 14 Noiembrie, 2010 cu 2000 il dai? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
M3LC 0 Adaugat pe 19 Noiembrie, 2010 Mai este valabil anuntul ? M-ar interesa moto ! Adresa mea de mess este al3x_m3lc@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamaha46 1 Adaugat pe 19 Noiembrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
M3LC 0 Adaugat pe 19 Noiembrie, 2010 vreo adresa de mess sau ceva unde am putea vorbi pe net ? m-ar interesa mai multe detalii despre KTM Mersi ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri