riciu007 2 Adaugat pe 4 Octombrie, 2009 De curand am achizitionat aceasta motoreta constatand ca e cam "nervoasa" pentru gustul meu(prefer ceva mai domestic), despre moto se poate spune ca are : 750 cmc ,150cp, an fabricatie 2002, 22.600km, furtunase frana racing, galeri titan si toba titan ARROW, placute frana noi(fata spate) cauciucuri noi rulaj 300km, amortizor antivoblaj,este necesar ceva retusuri la carene (stikere) Este adusa din italia cu toate actele necesare pentru inmatriculare. Pret 3300E discutabil. motoreta se poate vedea in Ploiesti, detali la 0767339199, sau maill riciu007@yahoo.co.uk Sau schimb cu auto SCUZE PENTRU "GUZUKI" [ am incercat sa editez insa nu gasesc setarea pentru editarea topicului. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florinkawa 1 Adaugat pe 4 Octombrie, 2009 De curand am achizitionat aceasta motoreta constatand ca e cam "nervoasa" pentru gustul meu(prefer ceva mai domestic), despre moto se poate spune ca are : 750 cmc ,150cp, an fabricatie 2002, 22.600km, furtunase frana racing, galeri titan si toba titan ARROW, placute frana noi(fata spate) cauciucuri noi rulaj 300km, amortizor antivoblaj,este necesar ceva retusuri la carene (stikere) Este adusa din italia cu toate actele necesare pentru inmatriculare. Pret 3300E discutabil. motoreta se poate vedea in Ploiesti, detali la 0767339199, sau maill riciu007@yahoo.co.uk Sau schimb cu auto un schimb cu asta te-ar interesa ? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=59805 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
riciu007 2 Adaugat pe 5 Octombrie, 2009 un schimb cu asta te-ar interesa ? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=59805 Mercic frumos pentru oferta, nu o lua ca pe o jignire te rog, insa tigra ta are un pret cam "piperat"! O zi placuta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alyn_kanku 1 Adaugat pe 16 Octombrie, 2009 Un chimb cu Mercedes E 300 Coupe negru , full options din 1994 , e impecabila masina , are jante si suspensii AMG puse acum cateva luni in germania, motorul este pe injectie multipunct , impecabil ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
riciu007 2 Adaugat pe 16 Octombrie, 2009 VANDUTA! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri