LOKI_46 2 Adaugat pe 5 Octombrie, 2009 Suzuki Gsx r 750 Srad, 1997 tinuta in garaj,carburatia reglata Kit lant D.I.D. nou, furtune racing, Toba Rombo Sport , cauciucuri f bune Dunlop D 208, coloritul original.Merge impecabil.Se poate vedea in Bucuresti, pe Stefan cel Mare.Negociabil la fata locului. Adrian. Adyy3maverick@yahoo.com 0752.479.303. 2000 Euro NEGOCIABIL.up. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
punkeru veterinaru 1 Adaugat pe 5 Octombrie, 2009 sal adi...sa vii la mine la munca sa iti arat srad de 750.....sa vezi motor.... un up si de la mine ca stiu motoru....bun bun... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOKI_46 2 Adaugat pe 5 Octombrie, 2009 o sa vin man...ca tre sa imi vaccinez pisica.... intre timp poate vine cineva sa imi arate si mie niste bani.... up super negociabil. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 5 Octombrie, 2009 un schimb cu suzuki tl 1000 s impecabil te intereseaza? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
puiu santinela 1 Adaugat pe 6 Octombrie, 2009 Schimb cu motor de trial? GAS GAS TXT PRO 200 din 2003, 200 cmc, Cu brief si C.I. -adica se poate inmatricula. E la vanzare cu 1900. Dau si o mica diferenta pentru motoreta ta daca te intereseaza. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOKI_46 2 Adaugat pe 14 Octombrie, 2009 Schimb cu motor de trial? GAS GAS TXT PRO 200 din 2003, 200 cmc, Cu brief si C.I. -adica se poate inmatricula. E la vanzare cu 1900. Dau si o mica diferenta pentru motoreta ta daca te intereseaza. Mersi de oferta dar trebuie sa te refuz.... In principiu ma intereseaza cash-ul. up ....1900... up si negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOKI_46 2 Adaugat pe 30 Octombrie, 2009 Mersi de oferta dar trebuie sa te refuz.... In principiu ma intereseaza cash-ul. up ....1900... up si negociabil 1600 negociabil..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 31 Octombrie, 2009 o sa vin man...ca tre sa imi vaccinez pisica.... intre timp poate vine cineva sa imi arate si mie niste bani.... up super negociabil. E adevarat motorul . BAFTA la vinzare. si daca vrei sa vezi ntste bani....?...... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOKI_46 2 Adaugat pe 31 Octombrie, 2009 pai cam vreau niste bani man...daca vrei de pomana si daca mai ai si pretentii iti pot da si motorul.... Mersi de aprecieri ...up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 1 Noiembrie, 2009 pai cam vreau niste bani man...daca vrei de pomana si daca mai ai si pretentii iti pot da si motorul.... Mersi de aprecieri ...up Care motor? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOKI_46 2 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2009 up...1600... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
punkeru veterinaru 1 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2009 un up si de la mine ca stiu motoru` si merge bine.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOKI_46 2 Adaugat pe 8 Noiembrie, 2009 up...merg si schimburi cu mobre mai puternice....up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri