norbysr 1 Adaugat pe 9 Octombrie, 2009 a Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
supapa_jr 0 Adaugat pe 9 Octombrie, 2009 daca erai din bucuresti iti faceam eu o oferta dar stai departe rau... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
norbysr 1 Adaugat pe 18 Octombrie, 2009 ., Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebycu 0 Adaugat pe 19 Octombrie, 2009 vand sau schimb yamaha aerox, full tuning, motoru merge foarte tare ! toba polini,ambreaj polini,kit motor malosii, ambielaj RMS RACING , motoru are piston nou segmenti.. ambielaj nou tot foarte putin am umblat cu el...accept si unele schimburi sau cu motocross + dif din partea mea !ID : norbysr sau la tel 0743383905 PRET 700 EURO negociabil URGENT !!!!! iti dau la schimb un quad de 250 cc din 2007 ! sunt din oradea ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
norbysr 1 Adaugat pe 3 Noiembrie, 2009 900 EURO ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
norbysr 1 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2009 pret 900 de euro accept si alte schimburi cu motoare de 49,125,180,200, dar fara chinezarii !!!!UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri