MooxX 1 Adaugat pe 13 Octombrie, 2009 Vand Kymko Grand Dink 50 ,An 2006,culoare alb stare perfecta de functionare,Acte ok factura ,cumparat din reprezentanta bucuresti > Pret 850 euro . Sau Schimb Cu Atv ,Aprilia rs ,Yamaha Tzr ,Gillera Runner Sau Aerox . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ddanny 0 Adaugat pe 20 Noiembrie, 2009 Vand Kymko Grand Dink 50 ,An 2006,culoare alb stare perfecta de functionare,Acte ok factura ,cumparat din reprezentanta bucuresti > Pret 850 euro . Sau Schimb Cu Atv ,Aprilia rs ,Yamaha Tzr ,Gillera Runner Sau Aerox . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LUCIANBENU 1 Adaugat pe 2 Decembrie, 2009 Vand Kymko Grand Dink 50 ,An 2006,culoare alb stare perfecta de functionare,Acte ok factura ,cumparat din reprezentanta bucuresti > Pret 850 euro . Sau Schimb Cu Atv ,Aprilia rs ,Yamaha Tzr ,Gillera Runner Sau Aerox . daca erai din cluj iti dadeam un rs pe el Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
BH 93 SLS 0 Adaugat pe 3 Decembrie, 2009 Vand Kymko Grand Dink 50 ,An 2006,culoare alb stare perfecta de functionare,Acte ok factura ,cumparat din reprezentanta bucuresti > Pret 850 euro . Sau Schimb Cu Atv ,Aprilia rs ,Yamaha Tzr ,Gillera Runner Sau Aerox . sal am un piaggio nrg power 2009 ybes_mik ! idul meu sa vb ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DINU 0 Adaugat pe 1 August, 2010 Vand Kymko Grand Dink 50 ,An 2006,culoare alb stare perfecta de functionare,Acte ok factura ,cumparat din reprezentanta bucuresti > Pret 850 euro . Sau Schimb Cu Atv ,Aprilia rs ,Yamaha Tzr ,Gillera Runner Sau Aerox . sal mar interesa poti sa-mi dai un sms cu nr tau de tel sa putem vr nr meu de tel 0757848615-o760509372 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri