baboon 1 Adaugat pe 16 Octombrie, 2009 Suzuki gsxr1300 Hayabusa an 1999 km 41000 mansoane rizoma , parbriz MRA ,pompa frana radiala ,vopsea perlata ,autocolantele reflectorizante sub lac nu tiganeala tobe Leo Vince , Power Commander III , top case GIVI Simply , 2 side case GIVI e46 , vreau o sportiva la 2500-3000 eur + diferenta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 16 Octombrie, 2009 un gsx-r 1000 k4 la schimb??...poate te intereseaza schimb pe schimb. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
baboon 1 Adaugat pe 16 Octombrie, 2009 un gsx-r 1000 k4 la scimb??...poate te intereseaza schimb pe schimb. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 16 Octombrie, 2009 nu am poze deoarece sunt la bucuresti,dar asta e topicul meu /index.php?showtopic=63843">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=63843 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
baboon 1 Adaugat pe 17 Octombrie, 2009 nu am poze deoarece sunt la bucuresti,dar asta e topicul meu /index.php?showtopic=63843">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=63843 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 18 Octombrie, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
voltrone 1 Adaugat pe 22 Octombrie, 2009 Suzuki gsxr1300 Hayabusa an 1999 km 41000 mansoane rizoma , parbriz MRA ,pompa frana radiala ,vopsea perlata ,autocolantele reflectorizante sub lac nu tiganeala tobe Leo Vince , Power Commander III , top case GIVI Simply , 2 side case GIVI e46 , vreau o sportiva la 2500-3000 eur + diferenta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
baboon 1 Adaugat pe 24 Octombrie, 2009 Foarte frumos motorul! Ai un Up si de la mine! Daca nu te superi poti sa mi dai si mie un PM sa mi spui unde a fost vopsita? K e IMPECABILA! Ms anticipat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
GeKos 0 Adaugat pe 26 Octombrie, 2009 Salut...un schimb cu Kawasaki ZX9R+dif din partea mea?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
baboon 1 Adaugat pe 27 Octombrie, 2009 Salut...un schimb cu Kawasaki ZX9R+dif din partea mea?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
GeKos 0 Adaugat pe 27 Octombrie, 2009 diferenta = ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
voltrone 1 Adaugat pe 28 Octombrie, 2009 Imi dai si mie te rog BABOON nr de tel de la service ul ala din slatina unde a fost vopsita k am si eu de vopsit un motor si imi place cum a iesit a ta, e impecabila. zici k este k8. Bafta la vanzare si asfalt uscat! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
baboon 1 Adaugat pe 28 Octombrie, 2009 Imi dai si mie te rog BABOON nr de tel de la service ul ala din slatina unde a fost vopsita k am si eu de vopsit un motor si imi place cum a iesit a ta, e impecabila. zici k este k8. Bafta la vanzare si asfalt uscat! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tzumpi 1 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2010 mai e de actualitate anuntul? daca da un pret se poate? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
baboon 1 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2010 mai e de actualitate anuntul? daca da un pret se poate? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri