misujr 2 Adaugat pe 9 Noiembrie, 2009 Am folosit casca 2 luni. Este in stare buna. Are cateva mici zgarieturi pe ea si pe viziera,dar nu deranjeaza cu nimic. Am primit cadou alta casca si aceasta nu imi mai este utila. Pret 180 RON discutabil Poate fi vazuta in Bucuresti. 0769.155.771 up!upupupup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 12 Noiembrie, 2009 DACA TOT VREI SA DAI CASCA TE SFATUIESC SA ATASESI O FOTO REALA CU CASCA TA MULTUMESC:drinks: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
misujr 2 Adaugat pe 16 Noiembrie, 2009 DACA TOT VREI SA DAI CASCA TE SFATUIESC SA ATASESI O FOTO REALA CU CASCA TA MULTUMESC:drinks: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
misujr 2 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
misujr 2 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moshnegutzu 7 Adaugat pe 28 Martie, 2010 salut, un Un samsung D900i nu te intereseaza? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
misujr 2 Adaugat pe 29 Martie, 2010 Pe criza asta, nu suna rau nici ala . Da-mi un sms sau un tel la 0722.40.99.90 si vedem ce si cum. Doar sa fi din bucuresti. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
misujr 2 Adaugat pe 6 Aprilie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
george_2231 0 Adaugat pe 13 Aprilie, 2010 mai e valabil ...ofer 120 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan07 0 Adaugat pe 14 Aprilie, 2010 mai ai casca? o iau azi 150 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
misujr 2 Adaugat pe 18 Aprilie, 2010 Casca a ajuns la @ Bogdan1983 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri