cornel tudorica 0 Adaugat pe 21 Octombrie, 2009 vand Suzuki Gsx-R de 600 din 2003 dotari suplimentare, evacuare+galerie ARROW, crashpad-uri, stander, amortizor ghidon, antifurt TITAN, monopost, + inca un suport nr rabatabil, etc. Kit de lant nou, ulei schimbat 500 km, cauciucuri noi, filtru sport. pret 2650 euro 0723589388 cornel.tudorica@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
baboon 1 Adaugat pe 24 Octombrie, 2009 vand Suzuki Gsx-R de 600 din 2003 dotari suplimentare, evacuare+galerie ARROW, crashpad-uri, stander, amortizor ghidon, antifurt TITAN, monopost, + inca un suport nr rabatabil, etc. Kit de lant nou, ulei schimbat 500 km, cauciucuri noi, filtru sport. pret 2650 euro 0723589388 cornel.tudorica@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cornel tudorica 0 Adaugat pe 25 Octombrie, 2009 merci de oferta, insa pe mine ma intereseaza o supersportiva de 1000 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cornel tudorica 0 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2009 motocicleta merita mai mult, nu vreau sa-mi bat joc de ea pret nou 2900 euro, la primavara sigur va fi 3200 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gsxr_maniac 1 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2009 motocicleta merita mai mult, nu vreau sa-mi bat joc de ea pret nou 2900 euro, la primavara sigur va fi 3200 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cornel tudorica 0 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2009 iti dau o fireblade din 99 cu multe inbunatatiri cu carte service aprox: 50000 km ...merge ca la 20000km te intereseaza schimb pe schimb??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
neo_crx 0 Adaugat pe 9 Noiembrie, 2009 Cati Km are mobra???..si cam cat ar fii pretul final la ea.....?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cornel tudorica 0 Adaugat pe 12 Noiembrie, 2009 Cati Km are mobra???..si cam cat ar fii pretul final la ea.....?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florinkawa 1 Adaugat pe 12 Noiembrie, 2009 sal . un schimb cu asta vrei ? /index.php?showtopic=59805&st=30">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=59805&st=30 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cornel tudorica 0 Adaugat pe 17 Noiembrie, 2009 sal . un schimb cu asta vrei ? /index.php?showtopic=59805&st=30">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=59805&st=30 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
urmaritul 0 Adaugat pe 17 Noiembrie, 2009 nu multumesc, merci de oferta am scos-o azi de la garaj, sa ma dau si eu cu ea, sa o mai vad si eu si cu ocazia asta va-o arat si voua am inteles ca va speriati de numarul mare de kilometri pe care ii are motocicleta, si m-am gandit sa-i micsorez, de astazi are doar 14370 km, iar culoarea este de origine, numai ca i-am dat colantul jos pt ca mi se parea mie ca e prea grea, insa pretul s-a majorat umpic 3000-pret fix Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cornel tudorica 0 Adaugat pe 18 Noiembrie, 2009 hahaha grabiti-va ca o sa scoata pistoanele si o sa o cumparati pe la 3500 de euro cum zici tu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri