ar 55 cbr 1 Adaugat pe 22 Octombrie, 2009 Masina este in stare impecabila din toate punctele de vedere, atat mecanic cat si estetic, AC, Tempomat, Geamuri electrice, Oglinzi electrice si incalzite, ABS, Servo directie, CD player. Nu este vopsita cu negru, este autocolant, culoriile sunt trecute in talon Astept oferte cu motoare de 600cmc, Sau in special Kawasaki zx-9r din 2000-2002 Pret 7200 negociabil 0730 611 977 Flavius Morar morar.flavius@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 22 Octombrie, 2009 Masina este in stare impecabila din toate punctele de vedere, atat mecanic cat si estetic, AC, Tempomat, Geamuri electrice, Oglinzi electrice si incalzite, ABS, Servo directie, CD player. Nu este vopsita cu negru, este autocolant, culoriile sunt trecute in talon Astept oferte cu motoare de 600cmc, Sau in special Kawasaki zx-9r din 2000-2002 Imi place masina, gsx-r k7 [6500 km, 04.08, prima iinmatriculare, schimb/schimb + echipament complet [impecabila], 0723587061 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ar 55 cbr 1 Adaugat pe 23 Octombrie, 2009 Imi place masina, gsx-r k7 [6500 km, 04.08, prima iinmatriculare, schimb/schimb + echipament complet [impecabila], 0723587061 daca ai ceva poze ar fii perfect, cat diferenta? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 23 Octombrie, 2009 daca ai ceva poze ar fii perfect, cat diferenta? Pt. poze, intra PRO-BIKE-primul subforum, -NOUTI, INTTRUNIRI,.....etc , -INFORMATII UTILE PT. ORICE MOTOCICLIST[A], 1 -coltul nosru de dicutii , 2-coltul vitezistelor 3-discutii generale, motocicleta mea, aici al 10-lea topic, intitulat " SE POATE STERGE " postat de ADY65PH, TEL; 0723587061 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ar 55 cbr 1 Adaugat pe 23 Octombrie, 2009 Pt. poze, intra PRO-BIKE-primul subforum, -NOUTI, INTTRUNIRI,.....etc , -INFORMATII UTILE PT. ORICE MOTOCICLIST[A], 1 -coltul nosru de dicutii , 2-coltul vitezistelor 3-discutii generale, motocicleta mea, aici al 10-lea topic, intitulat " SE POATE STERGE " postat de ADY65PH, TEL; 0723587061 nu ar fii mai simplu sa imi trimiti te rog linkul. mersiii Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 24 Octombrie, 2009 nu ar fii mai simplu sa imi trimiti te rog linkul. mersiii Sunt "paralel" cu calculatorul, deci daca nu vrei s-o vezi la " motocicleta mea" , luni fac alte poze si le postez [ca asta stiu sa fac]. mesi ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ar 55 cbr 1 Adaugat pe 25 Octombrie, 2009 Sunt "paralel" cu calculatorul, deci daca nu vrei s-o vezi la " motocicleta mea" , luni fac alte poze si le postez [ca asta stiu sa fac]. mesi ! ii foarte bine asa. astept pozele. ,mersii Sunt "paralel" cu calculatorul, deci daca nu vrei s-o vezi la " motocicleta mea" , luni fac alte poze si le postez [ca asta stiu sa fac]. mesi ! ok Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 25 Octombrie, 2009 ii foarte bine asa. astept pozele. ,mersii ok Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
higheaven 8 Adaugat pe 25 Octombrie, 2009 Te ajut eu prietene cu pozele motorului: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=63045&st=0&p=322906&fromsearch=1&#entry322906 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=62460&st=0&p=319703&fromsearch=1&#entry319703 up pentru o masina impecabila Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ar 55 cbr 1 Adaugat pe 26 Octombrie, 2009 ai PM Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 26 Octombrie, 2009 Te ajut eu prietene cu pozele motorului: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=63045&st=0&p=322906&fromsearch=1&#entry322906 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=62460&st=0&p=319703&fromsearch=1&#entry319703 up pentru o masina impecabila Multumsc ! Promit sa-nvat si eu sa postez. BAFTA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ar 55 cbr 1 Adaugat pe 26 Octombrie, 2009 pret nou......7000euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 26 Octombrie, 2009 pret nou......7000euro Super masina, dar asculta la BATRINU: n'o sa iei la troc nici-odata o dferenta si un motor bun. Pt. simplu fapt ca masinile nu mai au valoare. Motoarele au scazut ca pret dar sunt din ce in ce mai cautate [mai ales cele noi]. Eu la batrinetile mele tin masina noua in fata casei si prefer sa merg cu motoreta. [si eu am incercat sa cistig un "ban" din a'sta dar n'am reusit]. Incerca s'o vinzi cu cash. BAFTA ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ar 55 cbr 1 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 Super masina, dar asculta la BATRINU: n'o sa iei la troc nici-odata o dferenta si un motor bun. Pt. simplu fapt ca masinile nu mai au valoare. Motoarele au scazut ca pret dar sunt din ce in ce mai cautate [mai ales cele noi]. Eu la batrinetile mele tin masina noua in fata casei si prefer sa merg cu motoreta. [si eu am incercat sa cistig un "ban" din a'sta dar n'am reusit]. Incerca s'o vinzi cu cash. BAFTA ! multumesc pt sfat, ideea este de a da masina indiferent de combinatie, pt a-mi lua si o masina si un motor, pretul masini este corect fata de piata, care este peste pretul meu cu cel putin 500. bafta in continuare.up, inca valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 Motorul si masina un Renault Megane 2 special /culoare speciala cameleon , interiro culoare deschisa cu insertii piele ,full electric ,geamuri oglinzi ,perdele ,o multime de senzori ploaie ,noapte ,frana de urgenta 4 anvelope goodyear ,2 amortizoare Monroe,jenti 17`` ,proiectoare ceata,consumabile schimbate in vara bujii filtre etc etc ca sa nu mai vorbesc de kitul de distributie garantat 70000 km -toate cu stampila reprezentanta ! Masina este impecabila din toate punctele de vedere si are carte service ,an 2005 si o evaluez la 5300 ! Dau motorul pt ca :-iarna tine 4-5 luni la noi Dau masina pt ca :-femeile din fam nu se inteleg prea bine cu ea ,masina fiind destul de mare cu un portbagaj enorm.Ambreiaj sensibil ,masina fiind pe benzina (1.6 115 cai) -am talpa destul de mare in special la piciorul drept daca ma intelegi ce vreau sa spun consum mediu la femei 7,5 eu scot 8,6-8,9 : ) Astept un semn Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ar 55 cbr 1 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 ?? si care ar fii varianta? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 ?? si care ar fii varianta? Dau masina si motorul ,dai masina si bani (daca ai) Vreau un hatchback de oras Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ar 55 cbr 1 Adaugat pe 4 Noiembrie, 2009 Dau masina si motorul ,dai masina si bani (daca ai) Vreau un hatchback de oras motorul la ce suma il evaluezi?, si cat ai vrea diferenta? motorul la ce suma il evaluezi?, si cat ai vrea diferenta? valabil.....inca valabil..........dar nu pentru mult timp. upsi mai un UP............... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 4 Noiembrie, 2009 motorul la ce suma il evaluezi?, si cat ai vrea diferenta? valabil..... inca valabil..........dar nu pentru mult timp. up si mai un UP ............... Man... motorul la...hm ...4700 non -negociabil ,auto la 5300 ...perturile NU sunt de criza si NU ma grabesc sa le dau mai ales ca am bagat o caciula de bani in consumabile....masina are carte service...sunt preturi corecte zic eu Tu ceri 7000 eu vreau 3000 diferenta....asta e ,nu ma omor dupa Astra H Cum se prezinta la consumabile ?are carte service ?Itp ?kit distributie si injectoare?si nu in ultimul rand o bagi pe tester ?>de ce o dai ? Nu sunt kitros dar vreau o masina in care sa nu bag bani cel putin pan` la vara si 3000 de euro...bani de motor mai fac eu rost. daca nu ,bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ar 55 cbr 1 Adaugat pe 5 Noiembrie, 2009 Man... motorul la...hm ...4700 non -negociabil ,auto la 5300 ...perturile NU sunt de criza si NU ma grabesc sa le dau mai ales ca am bagat o caciula de bani in consumabile....masina are carte service...sunt preturi corecte zic eu Tu ceri 7000 eu vreau 3000 diferenta....asta e ,nu ma omor dupa Astra H Cum se prezinta la consumabile ?are carte service ?Itp ?kit distributie si injectoare?si nu in ultimul rand o bagi pe tester ?>de ce o dai ? Nu sunt kitros dar vreau o masina in care sa nu bag bani cel putin pan` la vara si 3000 de euro...bani de motor mai fac eu rost. daca nu ,bafta am nevoie de o masina mai mare, daca se poate si combii, masina este in perfecta stare de functionare, poti sa o bagi pe orice tester, consumabilele sunt schimbate se 1000km, kit distributie trebuie schimbat la 150000km. Si ca sa bagi 3000 euro pana la vara ( vrei sa o faci de curse ), ii opel nu Q7 diefernta este prea mare, bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 5 Noiembrie, 2009 N-am zis ca vreau sa bag 3000 in ea ,am zis ca vreau 3000 diferenta .Daca nu se poate ,nu se poate hai spor ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri