nunu 1 Adaugat pe 23 Octombrie, 2009 salutare! am la vanzare un Harley Davidson Road King din 2006, cu doar 2189 de mile la bord, e nou..., astept cumparatori cat mai repede ca are un pret super bun. vedeti pozele... trebuie doar sa il inmatriculati. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
suzyalex 1 Adaugat pe 24 Octombrie, 2009 Puteai sa pui si un pret macar sa ne ofticam ca nu avem banii !! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ali G 30 Adaugat pe 10 Decembrie, 2009 Frumos , dar cred ca te-ar ajuta mai mult niste poze facute pe meleagurile noaste . Si cand te gandesti ca mai este si " street glide " ... cam cel mai apreciat model din clasa Road King Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
suzyalex 1 Adaugat pe 11 Decembrie, 2009 Cred ca e pus la misto anuntul,bine fac moderatorii unor forumuri care daca nu ai pus date de contact si pret ti-ai luat warn si daca tot nu pui iti sterg anuntul !! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motomaniac 0 Adaugat pe 15 Decembrie, 2009 Cred ca e pus la misto anuntul,bine fac moderatorii unor forumuri care daca nu ai pus date de contact si pret ti-ai luat warn si daca tot nu pui iti sterg anuntul !! Nu e deloc la misto anuntul....Ideea e ca cine vrea cu adevarat afla ce si cum,mai ales ca motorul asta a fost pus cam pe toate formurile din tara si pana acum nu am vazut pe nimeni care chiar sa fie interesat.Asa ca o puteti lasa mai moale cu sfaturile si comentariile care nu-si au rostul.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 15 Decembrie, 2009 Mda, uite ca noi nu stergem anunturile Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
R1der 143 Adaugat pe 15 Decembrie, 2009 NORMAL si CORECT e sa se spuna pretul chiar daca intr-adevar se afla daca se vrea cu adevarat Nici mie nu mi se pare chiar ok sa stergem anunturile daca nu contin pret si date de contact. Exista si PM si chiar as putea spune ca functioneaza Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri