ady72s 0 Adaugat pe 31 Octombrie, 2009 Vandut se poate sterge! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
SKINNY 27 Adaugat pe 31 Octombrie, 2009 Frumoasa Dominatoarea. Din pacate nu sunt bani. Bafta la vanzare.Si un UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 3 Decembrie, 2009 Merci! Esti unul care intradevar, se pricepe! Banii vin si pleaca, noi sa fim sanatosi! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 11 Decembrie, 2009 Fa-ti un cadou trainic de Craciun! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 29 Decembrie, 2009 Anuntul este inca valabil! Se apropie primavara! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
smile 0 Adaugat pe 29 Decembrie, 2009 cand si unde in bucuresti poate fi vazuta mobra ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lupalb 26 Adaugat pe 29 Decembrie, 2009 Bogdane, comuna Berceni, pt alte detalii suna-l pe Adi. Recomand motoreta asta. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2010 Salut! Cum a spus si "Lupalb", la intrarea in Com. Berceni, mai exact la 4 km de metrou Berceni! Suna-ma si stabilim o intalnire! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2010 Motoreta este de vanzare pana fix pe 1 Martie 2010! Dupa aceasta data ramane in familie! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 10 Februarie, 2010 Ultima strigare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
xorx 2 Adaugat pe 28 Februarie, 2010 17.000 KM "reali" in 18 ani, si are cauciucuri noi si kit de lant nou?!?!?! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 26 Aprilie, 2010 Da foarte reali, am luat-o de la cineva in varsta, care iesea numai de sarbatori cu ea, iar eu ies numai in jurul casei din an in paste! Cat despre cauciucuri, kit, mansoane etc. eu sunt unul care are grija de lucruri! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
wolfrider 0 Adaugat pe 26 Aprilie, 2010 Da foarte reali, am luat-o de la cineva in varsta, care iesea numai de sarbatori cu ea, iar eu ies numai in jurul casei din an in paste! Cat despre cauciucuri, kit, mansoane etc. eu sunt unul care are grija de lucruri! Schimburi zici ca nu faci, eh? UP si bafta la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 28 Aprilie, 2010 Schimb as fi interesat, dar cu ceva pana in 150 kg, inmatriculat si de camp! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valdemar 0 Adaugat pe 28 Aprilie, 2010 Schimb as fi interesat, dar cu ceva pana in 150 kg, inmatriculat si de camp! Ce parere ai avea de un schimb cu o Honda XLR 250R Baja? Fabricatie 93, in stare foarte buna tehnic si optic, inmatriculata in tara pf, 124 KG la gol? Momentan n-am poze, ca vroiam s-o pun la vanzare zilele astea. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 28 Aprilie, 2010 Sa o vad si discutam. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valdemar 0 Adaugat pe 28 Aprilie, 2010 Sa o vad si discutam. Uite aici: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=69785 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 14 Mai, 2010 Uite aici: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=69785 NU este genul meu! Estetica lasa de dorit! Oricum bafta la vanzare! De curand are o baterie noua (Saito). Tot mai sus! Si mai sus! S-au mai schimbat datele problemei! Se poate si schimb, cu ceva mai usor! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cowboy 0 Adaugat pe 18 Mai, 2010 Propun un schimb cu asta http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--ktm-exc520%20schimb%20cu%20moto%20mai%20ieft-din-2001-294612.html Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 26 Mai, 2010 SUSSUS Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sacal 32 Adaugat pe 28 Mai, 2010 un pret mai actual? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady72s 0 Adaugat pe 10 Iunie, 2010 Hai sa o probezi, iar daca ai intentii serioase cu ea, mai vorbim!Sus, ca trebuie!SUS k merita!SUSAstept propuneri de schimb! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri