mironeb76 2 Adaugat pe 31 Octombrie, 2009 Vand Suzuki gsx r 750 an fabricatie 2006, model K7, in garantie, 24000 km, gume bune, revizii la zi, evacuare MICRON GP. Motocicleta are carena stanga foarte putin sparta si este putin zgariata. A fost scapata pe stanga la 5 km ora. Restul este impecabil. Pret 5500 Euro si va rog sa nu-l trageti de urechi prea tare. Nu vreau schimburi vreau doar bani. O sa pun si poze cu carena sa va faceti o idee Pret carena stanga noua la B&S Motors 300 euro. Vand si remorca moto inmatriculata cu sistem de semnalizare. Incap maxim doua motociclete. Pret 500 Euro discutabil.UP Hellllllooooooooooo E chiar ieftina. Si e chiar supermotor. What are you waiting for, Christmas? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 31 Octombrie, 2009 Vand Suzuki gsx r 750 an fabricatie 2006, model K7, in garantie, 24000 km, gume bune, revizii la zi, evacuare MICRON GP. Motocicleta are carena stanga foarte putin sparta si este putin zgariata. A fost scapata pe stanga la 5 km ora. Restul este impecabil. Pret 5500 Euro si va rog sa nu-l trageti de urechi prea tare. Nu vreau schimburi vreau doar bani. O sa pun si poze cu carena sa va faceti o idee Pret carena stanga noua la B&S Motors 300 euro. Vand si remorca moto inmatriculata cu sistem de semnalizare. Incap maxim doua motociclete. Pret 500 Euro discutabil. UP Hellllllooooooooooo E chiar ieftina. Si e chiar supermotor. What are you waiting for, Christmas? Prietene n-am dreptate ? Oricum motorul e super. BAFTA la vinzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mironeb76 2 Adaugat pe 9 Noiembrie, 2009 Salut Dreptate la ce sa ai ca nu inteleg. Multam totusi pt urare. Hai bre ca mai discutam la pret. Va faceti un cadou de sarbatori E inca in garantie si are revizii facute la reprezentanta Suzuki Galati.[ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CoxYonut 0 Adaugat pe 11 Noiembrie, 2009 Poze cu remorca ai? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mironeb76 2 Adaugat pe 11 Noiembrie, 2009 [Nu am dar o sa fac si o sa le pun. PRET NOU MOTOR 4500 EURO nediscutabil, netratabil, nenegociabil, only cash, FARA VARIANTE. Am datorii la MF [Nu am dar o sa fac si o sa le pun. PRET NOU MOTOR 4500 EURO nediscutabil, netratabil, nenegociabil, only cash, FARA VARIANTE. Am datorii la MF Tel 0744616959 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai_costea1982 0 Adaugat pe 15 Noiembrie, 2009 [Nu am dar o sa fac si o sa le pun. PRET NOU MOTOR 4500 EURO nediscutabil, netratabil, nenegociabil, only cash, FARA VARIANTE. Am datorii la MF Tel 0744616959 Salut,as vrea niste poze cu moto unde este lovita si niste amanunte(esti primul propietar,ce incidente a mai suferi,in ce oras se poate vedea motorul,starea (scoate sunete,distrubutia a fost schimbata etc). cel mai bine ar fi sa ne auzim pe mes mihai_costea1982@yahoo.com sau la un tel (te-as fi sunat dar e cam tarziu acum 5:51). Salut,as vrea niste poze cu moto unde este lovita si niste amanunte(esti primul propietar,ce incidente a mai suferi,in ce oras se poate vedea motorul,starea (scoate sunete,distrubutia a fost schimbata etc). cel mai bine ar fi sa ne auzim pe mes mihai_costea1982@yahoo.com sau la un tel (te-as fi sunat dar e cam tarziu acum 5:51). Salut,te-am sunat azi da nu ai raspuns 322 la sfarsit e nr meu ....da-mi un semn daca vrei sa o mai dai. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
TufY 2 Adaugat pe 30 Decembrie, 2009 mai e valabil?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan. 0 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2010 mai e valabil?? Din cate stiu eu,nu mai este...s-ar fi vandut...de mult.Proprietarul nu prea statea pe net.Intradevar model excelent Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri