marius.cornel 0 Adaugat pe 27 Octombrie, 2009 HONDA 600RR HANSPREE 2008 -9900 KM TEL : 0722.577.779 PRET 5000 E -NEDISCUTABIL XENON AMBELE FARURI SCARITE RIZOMA CRUSHPAD-URI PUIG PARBRIZ PUIG MANSOANE RIZOMA SEMNALE RIZOMA FILTRU AER K&N TOBA TWO BROTHERS GEAR INDICATOR CAPAC CARBON MOTOR PAHARE LICHID FRANA RIZOMA PROTECTII CAPAC REZERVOR PIUG MOTOCICLETA ESTE IN PERFECTA STARE , NU A AVUT NICI UN ACCIDENT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius.cornel 0 Adaugat pe 27 Octombrie, 2009 HONDA 600RR HANSPREE 2008 -9900 KM TEL : 0722.577.779 PRET 5000 E -NEDISCUTABIL XENON AMBELE FARURI SCARITE RIZOMA CRUSHPAD-URI PUIG PARBRIZ PUIG MANSOANE RIZOMA SEMNALE RIZOMA FILTRU AER K&N TOBA TWO BROTHERS GEAR INDICATOR CAPAC CARBON MOTOR PAHARE LICHID FRANA RIZOMA PROTECTII CAPAC REZERVOR PIUG MOTOCICLETA ESTE IN PERFECTA SPARE , NU A AVUT NICI UN ACCIDENT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 27 Octombrie, 2009 Mai bine o tii decat s-o dai de pomana. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius.cornel 0 Adaugat pe 27 Octombrie, 2009 Mai bine o tii decat s-o dai de pomana. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady2inkubus 1 Adaugat pe 27 Octombrie, 2009 auu doamne -e belea motocicleta , sa numai zic de pret...modelul asta vreau si eo...dar mai intai sa vand motocicleta+ un nou credit..spor la vanzare, cele bune Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
buhanita 2 Adaugat pe 27 Octombrie, 2009 Nu stiu cum ai pus pozele dar ... nu se pot marii .. Try again later . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius.cornel 0 Adaugat pe 27 Octombrie, 2009 Nu stiu cum ai pus pozele dar ... nu se pot marii .. Try again later . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 28 Octombrie, 2009 HONDA 600RR HANSPREE 2008 -9900 KM TEL : 0722.577.779 PRET 5000 E -NEDISCUTABIL XENON AMBELE FARURI SCARITE RIZOMA CRUSHPAD-URI PUIG PARBRIZ PUIG MANSOANE RIZOMA SEMNALE RIZOMA FILTRU AER K&N TOBA TWO BROTHERS GEAR INDICATOR CAPAC CARBON MOTOR PAHARE LICHID FRANA RIZOMA PROTECTII CAPAC REZERVOR PIUG MOTOCICLETA ESTE IN PERFECTA STARE , NU A AVUT NICI UN ACCIDENT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius.cornel 0 Adaugat pe 28 Octombrie, 2009 Omule motorul a'sta anul trecut era unul singur in depozitele HONDA din romania, era visul meu si cam 11000e [aproape], la pretul tau nu sunt decit doua variante : motocicleta are ceva probleme, sau tu [scuza-ma]. este incredibil. Daca se poate spune, de unde o ai ? Si citi km i-ai facut tu ? De cind o ai? BAFTA la vinzare! Motorul e bijuterie. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
classalex 4 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 DA,este prajitura oferta.5mii de euro am dat cash acum o luna jumatate pe un motor din 2005.Daca stiam ca vine oferta asta,asteptam o luna jumatate.Daca motorul este ok,este intr-adevar o OCAZIE.UNA LA O MIE! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 5000 ?hm... cadou ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 DA,este prajitura oferta.5mii de euro am dat cash acum o luna jumatate pe un motor din 2005.Daca stiam ca vine oferta asta,asteptam o luna jumatate.Daca motorul este ok,este intr-adevar o OCAZIE.UNA LA O MIE! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius.cornel 0 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 DA,este prajitura oferta.5mii de euro am dat cash acum o luna jumatate pe un motor din 2005.Daca stiam ca vine oferta asta,asteptam o luna jumatate.Daca motorul este ok,este intr-adevar o OCAZIE.UNA LA O MIE! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marioo 0 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 Vai Dumnezeule mare..daca as mai avea 1000 ((((((((((((((((( pls mareste pretul nu o da chiar asa moca! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 MULTI AU SUNAT SI NU LE VINE SA CREADA . TOATA LUMEA CREDE CA ARE CEVA . CE MA UIMESTE ESTE CA NIMENI NU VINE SA O VADA ! ESTE IMPECABILA ! SUNT DE ACORD SA I SE DESFACA CARENELE SA O VERIFICE ORICE MECANIC ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motoras21 0 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 Salut! Imi pare rau ca trebuie sa vinzi asa o bijuterie! Am si eu una si ma interesa daca nu vrei sa vinzi standerul? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gilera dna 1 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius.cornel 0 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 Cunosc senzatia cind toata lumea'ti lauda motorul, dar nimeni nu vorbeste la concret. [parca ai scos-o, doar a ne-o arati] BAFTA la vinzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
classalex 4 Adaugat pe 30 Octombrie, 2009 Am trimis doi baieti la tine intr-o seara,unul din ei avea cash,dar nu e hotarat.Nu stie ce pierde... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius.cornel 0 Adaugat pe 30 Octombrie, 2009 Am trimis doi baieti la tine intr-o seara,unul din ei avea cash,dar nu e hotarat.Nu stie ce pierde... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
classalex 4 Adaugat pe 30 Octombrie, 2009 Nimik de reprosat nu au avut,au spus ca este impecabila,numai ca ala este nehotarat.Mor de ciuda ca nu o cumpara,oricum o sa o dai cat de curand.Nu cred ca o sa o mai ti mult la banii astia. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius.cornel 0 Adaugat pe 1 Noiembrie, 2009 Nimik de reprosat nu au avut,au spus ca este impecabila,numai ca ala este nehotarat.Mor de ciuda ca nu o cumpara,oricum o sa o dai cat de curand.Nu cred ca o sa o mai ti mult la banii astia. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dizelas_cbr 0 Adaugat pe 1 Noiembrie, 2009 man ...nu te intrista 95% din cei care intra pe site nici macar nu au motoare ....eu am dat anu trecut 5000pe un k4....cand am vazut jucaria ta era sa ma impusc....in fine fffffff frumoasa poate ti o cumpara un prieten din targoviste....eu i am aratat printesa ta...acum sa vedem daca e papagal sau nu...multa bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius.cornel 0 Adaugat pe 1 Noiembrie, 2009 man ...nu te intrista 95% din cei care intra pe site nici macar nu au motoare ....eu am dat anu trecut 5000pe un k4....cand am vazut jucaria ta era sa ma impusc....in fine fffffff frumoasa poate ti o cumpara un prieten din targoviste....eu i am aratat printesa ta...acum sa vedem daca e papagal sau nu...multa bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dizelas_cbr 0 Adaugat pe 1 Noiembrie, 2009 da man eu l am pus sa te sune ....are banutii cred acum sa vad ce face .....daca vine sa o ia dai o bere Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri