rideM72 1 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 Schimb Honda CX 500 -prima inmatriculare in 92 si masina Suzuki Alto de 1000CC pe o masina mai mare cam de 2500 Euro . Amandoua sunt pe numele meu functioneaza super ok si au verificari tehnice si acte in regula . Daca este cineva interesat pot da si niste bani peste ele daca se merita . Cu respect Dusa Marius 0724 296 269 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cowboy 0 Adaugat pe 30 Octombrie, 2009 Schimb Honda CX 500 -prima inmatriculare in 92 si masina Suzuki Alto de 1000CC pe o masina mai mare cam de 2500 Euro . Amandoua sunt pe numele meu functioneaza super ok si au verificari tehnice si acte in regula . Daca este cineva interesat pot da si niste bani peste ele daca se merita . Cu respect Dusa Marius 0724 296 269 Salut Posteaza ceva informatii despre masinuta, an fabr, stare, poze, cate usi are Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rideM72 1 Adaugat pe 30 Octombrie, 2009 Salut Posteaza ceva informatii despre masinuta, an fabr, stare, poze, cate usi are Este in 2 usi stare buna ,an de fabricati 98. Are motor de 998cc in 4 cilindrii ,are mufa pt calculator folosita la aranjarea injectiei.(doar am vazut-o si mi-A zis un electrician ca asta face) Injectie multipunct (nu ca la tico). Ca si elemte de suspensi si ramforsari sunt aceleasi ca la tico si matiz. Pun si poze imediat ce le descarc. Consuma foarte putin . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rideM72 1 Adaugat pe 28 Noiembrie, 2009 Este in 2 usi stare buna ,an de fabricati 98. Are motor de 998cc in 4 cilindrii ,are mufa pt calculator folosita la aranjarea injectiei.(doar am vazut-o si mi-A zis un electrician ca asta face) Injectie multipunct (nu ca la tico). Ca si elemte de suspensi si ramforsari sunt aceleasi ca la tico si matiz. Pun si poze imediat ce le descarc. Consuma foarte putin . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri