peu 2 Adaugat pe 20 Noiembrie, 2009 an 2006, 40.000km, amortizor ghidon, crash paduri furca/bascula/motor/ghidoane R&G Racing, toba micron + originala, parbriz touring+original, top case Givi, incalzire ghidoane , filtru K&N, bujii iridium, alarma Clifford GP1000T (nemontata) deasemena schimb cu motor de 600 dupa 2007 (de preferat 600rr) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nyt 6 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2009 Up de la mine ca mobra merita ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2009 Up de la mine ca mobra merita ! tanks man negociabil :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
baboon 1 Adaugat pe 1 Decembrie, 2009 UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 2 Decembrie, 2009 UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nyt 6 Adaugat pe 5 Decembrie, 2009 Up !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
amatoru 0 Adaugat pe 7 Decembrie, 2009 Super motocicleta ,mi-a ramas la suflet . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rock46hunt 14 Adaugat pe 12 Decembrie, 2009 Super motocicleta ,mi-a ramas la suflet . Da...frumos motor...dar nu uita ca te-a facut un ZZ-R 1100 din 91,cred ca si asta ti-a ramas in suflet! Oricum,este un motor fain...fosta ta motoreta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
amatoru 0 Adaugat pe 13 Decembrie, 2009 Da...frumos motor...dar nu uita ca te-a facut un ZZ-R 1100 din 91,cred ca si asta ti-a ramas in suflet! Oricum,este un motor fain...fosta ta motoreta! Observ ca tie ti-a ramas in gaura aia neagra de la tine numita suflet ,ca observatie era a doua zi de cand imi luasem motorul ,in consecinta mi-a fost teama sa ma dau la capacitatea maxima cu el . SCUZE DE OFF TOPIC ! Se poate sterge . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristi-mic 4 Adaugat pe 14 Decembrie, 2009 Observ ca tie ti-a ramas in gaura aia neagra de la tine numita suflet ,ca observatie era a doua zi de cand imi luasem motorul ,in consecinta mi-a fost teama sa ma dau la capacitatea maxima cu el . SCUZE DE OFF TOPIC ! Se poate sterge . Bla, bla, bla.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 15 Decembrie, 2009 Bla, bla, bla.... va multumesc ca tineti topicul sus:) ps: ma dau si eu contra zzr-ului de 1100 sa vedem ce poate :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rock46hunt 14 Adaugat pe 17 Decembrie, 2009 va multumesc ca tineti topicul sus:) ps: ma dau si eu contra zzr-ului de 1100 sa vedem ce poate :) ai sa spui si tu ca nu esti obisnuit cu stilul...ca ai avut chooper si nu te-ai acomodat cu asta... hai succes la vinzare...stiu ca merge bine si arata bine...dar te inseli in privinta ZZ-R-ului... Inceraca unul daca ai ocazia Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 18 Decembrie, 2009 ai sa spui si tu ca nu esti obisnuit cu stilul...ca ai avut chooper si nu te-ai acomodat cu asta... hai succes la vinzare...stiu ca merge bine si arata bine...dar te inseli in privinta ZZ-R-ului... Inceraca unul daca ai ocazia vezi daca presupui ca am avut doar un cruiser :) inaite de cruiser au fost doua motoare de viteza; n-a fost chiar asa mare nevoie de acomodare vreau un motor sa se preteze la pista, iar criza nu-mi permite sa tin 2 ms pt aprecierile la adresa motorului Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mufa2000 0 Adaugat pe 18 Decembrie, 2009 si ce motoare.... up man si de la mine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 21 Decembrie, 2009 si ce motoare.... up man si de la mine tanks man schimb cu 600rr dupa 2007 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rock46hunt 14 Adaugat pe 23 Decembrie, 2009 vezi daca presupui ca am avut doar un cruiser :) inaite de cruiser au fost doua motoare de viteza; n-a fost chiar asa mare nevoie de acomodare vreau un motor sa se preteze la pista, iar criza nu-mi permite sa tin 2 ms pt aprecierile la adresa motorului nu presupun nimic.... de remarcat ca motorul tau,avea un usor avantaj,la iesirea de pe viraje....dar recuperam instantaneu pe linia dreapta... acum....parerea mea,este foarte important cum exploatezi cutia de viteze...ptr a obtine performante,dar deja intram in SF-uri... uite un link,in care poti afla ceva informatii... http://www.danube-rebels.ro/viewtopic.php?f=10&t=20 despre un model longeviv numai bine si sarbatori fericite! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 30 Decembrie, 2009 nu presupun nimic.... de remarcat ca motorul tau,avea un usor avantaj,la iesirea de pe viraje....dar recuperam instantaneu pe linia dreapta... acum....parerea mea,este foarte important cum exploatezi cutia de viteze...ptr a obtine performante,dar deja intram in SF-uri... uite un link,in care poti afla ceva informatii... http://www.danube-rebels.ro/viewtopic.php?f=10&t=20 despre un model longeviv numai bine si sarbatori fericite! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nyt 6 Adaugat pe 5 Ianuarie, 2010 Up !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
orlyy9 0 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2010 multumesc sarbatori fericite Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2010 Nu este cam tarziu sa te RR pe circuit? Pacat ca dai motorul este superrrrrrrrrrrrrrrr niciodata nu e tarziu nu prea vreau sa-l dau da ... damblalele :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rock46hunt 14 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2010 niciodata nu e tarziu nu prea vreau sa-l dau da ... damblalele :) de curiozitate...ce vrei sa-ti iei mai bun ca Fazer-ul 1000? poate un ZZ-R 1400... succes... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
emilian1985 0 Adaugat pe 14 Ianuarie, 2010 Sincer asta e motorul pe care as vrea sa-l achizitionez insa numai dupa vanzarea actualului FZ6, mai am si un R6 din 2007 daca te intereseaza insa acela nu merge la schimb. uite aici linkurile http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-fz6n-din-2004-255582.html http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-r6-din-2007-255588.html Inca odata, foarte frumoasa mobra, sa ai bafta si asfalt uscat ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2010 Sincer asta e motorul pe care as vrea sa-l achizitionez insa numai dupa vanzarea actualului FZ6, mai am si un R6 din 2007 daca te intereseaza insa acela nu merge la schimb. uite aici linkurile http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-fz6n-din-2004-255582.html http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-r6-din-2007-255588.html Inca odata, foarte frumoasa mobra, sa ai bafta si asfalt uscat ! succes si tie la vanzare m-ar interesa r6 ala dar tot la schimb de curiozitate...ce vrei sa-ti iei mai bun ca Fazer-ul 1000? poate un ZZ-R 1400... succes... Asta e ceeace vreau de la Kawasaki: 1400GTR ABS pentru moment vreau o motocicleta cu care sa invat pe circuitup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kaimaluz 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2010 ff frumos motorul tau.. eu am una de 600 deabea ashtept sa ies cu ea pacat ca doar ce mi-am luat carnetul shi s-a pus o zapada la cta ma uit la el pe geam UP de la mine ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
peu 2 Adaugat pe 21 Ianuarie, 2010 ff frumos motorul tau.. eu am una de 600 deabea ashtept sa ies cu ea pacat ca doar ce mi-am luat carnetul shi s-a pus o zapada la cta ma uit la el pe geam UP de la mine ... ms man cat poate sa mai tina zapada si vremea rece :)) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri