dorrian 0 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2009 Este o Motocicleta de exceptie Yamaha Dragstar capacitate 650cm,UNICAT in tara, anul de fab 1997,arata si functioneaza impecabil,adusa din Germania de vreo 2 ani dar sa circulat cu ea circa 1000km in Romania.Anvelope noi,ghidon customizat marca LSL,esapament customizat,far-stop custom,FULL CHROM,semnale in ghidon,semnale spate cu led ,.SUPERBA SUPERBA. TEL 0742500709. PRET 3500E disc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soavab 0 Adaugat pe 6 Decembrie, 2009 Salut! Te intereseaza schimb cu un cbr 600 rr din 2003,28000 km? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dorrian 0 Adaugat pe 10 Decembrie, 2009 UP UP pret de iarna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
edip4u 0 Adaugat pe 31 Decembrie, 2009 UP Salut, Pot sa-ti ofer 3000 EUR cash, in euro, nu vreau sa te jignesc, motorul arata bine dar nu am cum sa strang mai mult. Oferta mea ramane valabila, daca crezi ca e ok da-mi un semn. Merci, Edi UP pret de iarna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dorrian 0 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 Motocicleta sa VANDUT!!!!!!!!! ROG MODERATORI SA STERGA ACEST ANUNT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri