tzolea 7 Adaugat pe 29 Noiembrie, 2009 Vand Yamaha XT 600 E Fabricatie 1995 KM ~47000 Rezervor acerbis 23 litri + rezervor original. Cric central Suport topcase Pret: 1000e Pret pt. combinatii: 1500e Telefon: 0761.722.537 Alte informatii folositi forumul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
altrixkk 0 Adaugat pe 2 Decembrie, 2009 Super pret !!! Dar rezervorul ala ce a patit? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cturturica 1 Adaugat pe 2 Decembrie, 2009 Super pret !!! Dar rezervorul ala ce a patit? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
baiatu_tony 1 Adaugat pe 2 Decembrie, 2009 Rezervoarele de plastic de la acerbis nu se vopsesc. Daca totusi cineva insista se poate intampla sa se exfolieze vopseaua. Se pot vopsi . Si eu am pe KLX rezervor Acerbis , prima data l-am vopsit eu cu spray si dupa 3 zile a inceput sa puste vopseaua , a II-a oara l-am dus la un "meserias" si l-a dat cu primer si vopsea mata , dar la final rezervorul era lucios , de data asta a rezistat o saptamana vopseaua , pana s-a cojit , iar a treia oara mi l-a vopsit un prieten , asta chiar e meserias , si dupa juma de an inca nu a patit nimic , mi-a zis ca daca se cojeste imi vopseste masina gratis , eu tot ma rugam ca macar un pic sa vina jos vopseaua sa imi faca si masina , dar n-a fost asa . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tzolea 7 Adaugat pe 2 Decembrie, 2009 Super pret !!! Dar rezervorul ala ce a patit? Pai e din plastic, si avand in vedere ca motoreta e neagra... am zis sa dau cu o vopsea sa o pot da jos lejer. Dar daca esti interesat sa nu se mai exfolieze... cumperi plastofix si dai cu vopsea auto si nu mai sare. Oricum, e doar un rezervor... daca nu-ti place il pui pe cel original ca e in stare perfecta :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tyson 2 Adaugat pe 2 Decembrie, 2009 Pai e din plastic, si avand in vedere ca motoreta e neagra... am zis sa dau cu o vopsea sa o pot da jos lejer. Dar daca esti interesat sa nu se mai exfolieze... cumperi plastofix si dai cu vopsea auto si nu mai sare. Oricum, e doar un rezervor... daca nu-ti place il pui pe cel original ca e in stare perfecta :) schimb? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tzolea 7 Adaugat pe 7 Decembrie, 2009 schimb? Nu, multumesc.:) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sckhreech 0 Adaugat pe 7 Decembrie, 2009 Mai este de vanzare? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
radoo_cj 1 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2010 mai este valabil anuntul? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tzolea 7 Adaugat pe 26 Martie, 2010 Nu mai este de actualitate. Nu s-a mai vandut... se pregateste pentru o alta tura si mai lunga :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri