italianu 10 Adaugat pe 11 Decembrie, 2009 am pe stock, casca dmd drake 3 buc masura M/L 250 RON casca replica moschino 3 buc masura M/L 90 RON cisme dainese R_evo 400 ron 42/43/44 GECI ENDURO 200 RON combinezon 750 ron masura L/XL/XXL tel 0722623114 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 20 Decembrie, 2009 daca ai de gand la un cadou de craciun, aide, acuma este momentu. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
simpluu 2 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 Salut , castile sunt noi ? in principiu ma intreseaza shark , in ce zona se pot vedea in bucuresti ? ai putea sa pui o poza cu geaca speed? :) mersi si bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 Salut , castile sunt noi ? in principiu ma intreseaza shark , in ce zona se pot vedea in bucuresti ? ai putea sa pui o poza cu geaca speed? :) mersi si bafta la vanzare salut, da castile sunt noi, si geaca am numai masura s adica cea mai mica masura. o zi buna. tel 0722623114 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
simpluu 2 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 Tot S imi trebuie si mie ca sunt slab , ce culoare e geaca ? protectii ceva are?:) mersi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 Tot S imi trebuie si mie ca sunt slab , ce culoare e geaca ? protectii ceva are?:) mersi. salut,geaca este neagra si are protectie soft spate ,cot,umar. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
robby_g 25 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 cizmele ce nr sunt? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 cizmele ce nr sunt? mi se pare ca am 40/41/42/43/44 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
simpluu 2 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2010 Pui si o poza cu geaca speed , daca se poate? bafta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2010 Pui si o poza cu geaca speed , daca se poate? bafta! sigur uite poza Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
simpluu 2 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2010 Am intrat in posesia gecii mai devreme sunt foarte incantat , un tip foarte ok , punctual , serios..recomand cu mare placere , multumesc mult si bafta la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2010 Am intrat in posesia gecii mai devreme sunt foarte incantat , un tip foarte ok , punctual , serios..recomand cu mare placere , multumesc mult si bafta la vanzare! ma bucur,cred ca un client multumit este cea mai buna publicitate pentru un vanzator ca nu tot italieni sunt Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2010 Pret la cizmele TCX? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2010 Pret la cizmele TCX? salut 400 ron. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 30 Ianuarie, 2010 ai ,ca este cald afara Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Aleko 0 Adaugat pe 31 Ianuarie, 2010 ai ,ca este cald afara Baga un inventar al echipamentelor pe care le mai ai. Multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 9 Februarie, 2010 Baga un inventar al echipamentelor pe care le mai ai. Multumesc. salut,daca te uiti la anuntul scrie pe stoc,practic nu este inventar? o zi buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 18 Februarie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
a_l_e_x_004 0 Adaugat pe 26 Februarie, 2010 Am cumparat o casca TNT masura M cu 100 Ron sunt ft multumit apelati cu incredere. Bafta la Vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 26 Februarie, 2010 Am cumparat o casca TNT masura M cu 100 Ron sunt ft multumit apelati cu incredere. Bafta la Vanzare mersi mult alex. ai baieti la italianu,cine mai doreste. cele mai ieftine casti si toate omologate. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motociclistcom 3 Adaugat pe 28 Februarie, 2010 vre-o casca M intergrala la 100 ron ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 28 Februarie, 2010 vre-o casca M intergrala la 100 ron ? salut fjm p 2000 este integrala si este 100 ron. am masura M np. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
iacospy 0 Adaugat pe 2 Martie, 2010 am pe stock, casca shark s 500 2 buc. masura S/XL 300 RON casca geff f510 FLYP UP 2 buc. masura L/XL 300 RON casca dmd drake 3 buc masura M/L 300 RON casca jfm model p 2000 100 ron masura M/L casca bell 5 buc masuraL 100 RON. casca driver 1 buc. masura L 100 RON casca replica moschino 3 buc masura M/L 90 RON cisme dainese R_evo 400 ron 42/43/44/45 GECI ENDURO 200 RON combinezon 750 ron masura L/XL/XXL tel 0722623114 Aia cu dragon pe ia cat costa si ai M sau S ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 7 Martie, 2010 Aia cu dragon pe ia cat costa si ai M sau S ? salut dmd drake costa 300 ron am masura M sau L. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri