zztop 0 Adaugat pe 8 Decembrie, 2009 Geaca Dainese marimea 56, este f putin folosita! pret 200 roni FIX , trimit si ramburs in tara, iar daca nu e buna marimea, money back! Geaca Wintex, marimea M, full protectii, purtata un sezon. am cumparat o cu 10 milioane de la YAMAHA! pret 350 roni Manusi piele marimea M spre L, noi noute, 100 roni! Geaca REV IT, material CORDURA, mesada , impermeabila, protectii super hard , marimea S, geaca este NOUA - pret: 350 roni Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tudvio 0 Adaugat pe 9 Decembrie, 2009 Geaca Dainese marimea 56, este f putin folosita! pret 200 roni FIX , trimit si ramburs in tara, iar daca nu e buna marimea, money back! Geaca Wintex, marimea M, full protectii, purtata un sezon. am cumparat o cu 10 milioane de la YAMAHA! pret 350 roni Manusi piele marimea M spre L, noi noute, 100 roni! Geaca REV IT, material CORDURA, mesada , impermeabila, protectii super hard , marimea S, geaca este NOUA - pret: 350 roni salutare. te intereseaza pentru geaca REV IT o pereche de pantaloni si ceva diferenta din partea mea? iti atasez anuntul ca sa ii vezi: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=65651 astept rasuns. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zztop 0 Adaugat pe 12 Decembrie, 2009 Geaca DAINESE nu mai este de actualitate! manusi VANDUTE! Geaca DAINESE nu mai este de actualitate! manusi VANDUTE! pe stoc: Geaca Wintex, marimea M, full protectii, purtata un sezon. am cumparat o cu 10 milioane de la YAMAHA! pret 350 roni Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ices 0 Adaugat pe 23 Aprilie, 2010 Geaca DAINESE nu mai este de actualitate! manusi VANDUTE! pe stoc: Geaca Wintex, marimea M, full protectii, purtata un sezon. am cumparat o cu 10 milioane de la YAMAHA! pret 350 roni salut mai e valabil ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri