italianu 10 Adaugat pe 9 Decembrie, 2009 tel 0722623114 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 20 Decembrie, 2009 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
neo_crx 0 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2010 Frumusica Honda, mai este de actualitate??....si care ar fii ultimul pretz??? Multumesc! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2010 Frumusica Honda, mai este de actualitate??....si care ar fii ultimul pretz??? Multumesc! mersi, da este de actualitate si pret este 2800 euro. o zi buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
jackal 0 Adaugat pe 28 Ianuarie, 2010 Ultimul pret ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 28 Ianuarie, 2010 Ultimul pret ? daca citesti bine anuntu,scrie tot ce vrei. o zi buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 5 Februarie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bikeman1 1 Adaugat pe 5 Februarie, 2010 un ultim pret??? ceva schimburi? :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 5 Februarie, 2010 un ultim pret??? ceva schimburi? :) citit bine anuntul si dupa lasat mesaj o zi buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bikeman1 1 Adaugat pe 5 Februarie, 2010 si totusi modelul 2004 nu e deja cu bord digital? sau numai din 2005? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 5 Februarie, 2010 si totusi modelul 2004 nu e deja cu bord digital? sau numai din 2005? model 2004 este cu ceasuri si este pe carburatie. o zi buna. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scobydoo 1 Adaugat pe 7 Februarie, 2010 vand honda hornet negru 600 cc din 2004 km 26700 cauciucu fata nou pret 2800 euro nu fac schimburi,si lasat cu intrebarile, gen care este ultimul pret, 2800 euro este ultimul pret.mersi pentru intelegere. tel 0722623114 frumos motor.... Un ultim pret???? sau schimb? mersi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 7 Februarie, 2010 frumos motor.... Un ultim pret???? sau schimb? mersi nu fac schimburi,si ultimul pret 3000 de euro. ca vad cu nu ai citit anuntul,tai uitat numai la poze. o zi buna. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 15 Februarie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tricapitbull 0 Adaugat pe 16 Februarie, 2010 frumos motor.... Un ultim pret???? sau schimb? mersi hahaha are dreptate el padrone,cititi si voi mai bine anuntul ca sunteti romani.bafta la vanzare padrone Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 22 Februarie, 2010 hahaha are dreptate el padrone,cititi si voi mai bine anuntul ca sunteti romani.bafta la vanzare padrone mersi de sprijin,anuntul ramane valabil. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 10 Martie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
picotto 0 Adaugat pe 10 Martie, 2010 PAi eu nu inteleg , cum de la inceputul topicului motorul are pretul de 2800 Euro iar acum este 3000 Euro????? Motorul tau se innoieste pe an ce trece si ale noastre se invechiesc?? hmmm ciudat dar in fine este motorul tau si faci ce vrei. O zi buna ( inseamna ca peste vreo 3-4 ani motorul tau o sa valoreze 7-8000 de euro:D ia sa incerc si eu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 10 Martie, 2010 PAi eu nu inteleg , cum de la inceputul topicului motorul are pretul de 2800 Euro iar acum este 3000 Euro????? Motorul tau se innoieste pe an ce trece si ale noastre se invechiesc?? hmmm ciudat dar in fine este motorul tau si faci ce vrei. O zi buna ( inseamna ca peste vreo 3-4 ani motorul tau o sa valoreze 7-8000 de euro:D ia sa incerc si eu ce pacat ca nu intelegi,a fost la misto,daca topic scrie ca 2800 este ultimul pret,si toata lume,ma intreaba care este ultimul pret? am scris ultimul pret 3000. o vrei la 2800? daca nu,tai obosit degiaba sa scrii. o zi buna. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ionescutt 0 Adaugat pe 20 Martie, 2010 totusi, un ultim pret? macar orientativ am glumit. frumos motor, succes la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 20 Martie, 2010 totusi, un ultim pret? macar orientativ am glumit. frumos motor, succes la vanzare! hahaha,asta ma placut, mersi de up. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri