jerry 1 Adaugat pe 10 Decembrie, 2009 Cumpar moto pt sotia mea(incepatoare) naked sau sport-turing (in patru cilindri pt ca este echilibrat si nu are cuplu mare) de400cc max 600cc dar nu mai mult de 70cp.chiar si usor cazuta dar motorul sa nu fi suferit avari si sa mearga ceas,cu acte pt.inmatriculare sau inmatriculata,Ofer max 1000 euro.Eu sunt din Timisoara 0724361675. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 29 Decembrie, 2009 BMW K75S PERFECTA STARE NECAZUT ITP 2011 DE APROX.2500KM SA SCHIMBAT URMATOARELE SEGMENTAT MOTORUL SCHIMBAT AMBREIAJ SIMERINGURI FURCA+ULEI SCHIMBAT DISCURI FATA NOI+PLACUTE+LICHID FILTRU+ULEI GUME FATA ,SPATE NOI NEMONTATE,FILTRU ULEI SE DAU BONUS THEO 0725818578 1000E Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2010 daca te intereseaza asta,putem discuta..daca nu ai toti banii,ne intelegem la rate.motorul are actele ok,mai putin asigurarea..functionare super.a fost primul motor al sotiei,cu el a invatat sa umble...deci,foarte potrivit ptr un incepator(..oare..)iarta multe greseli de pilotare,dar poate fi si suparat la nevoie.pretul e 800eu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
satana pe mobra 3 Adaugat pe 24 Februarie, 2010 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=67534 ceva mai bun ca asta pt incepatori nu este uitate si vezi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri