aaragorn_30 0 Adaugat pe 13 Decembrie, 2009 Geaca de vara Dainese, marimea 48, pantaloni piele Dainese, cu slidere, marimea 44, protectie spate Dainese marimea S, manusi piele speed marimea S. Pretz special pentru tot pachetul. Manusile prezinta urme de uzura, restul echipamentului este nou. Tel: 0764904417 id mess: aaragorn_30 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
quach 0 Adaugat pe 16 Decembrie, 2009 Pune pret te rog pentru fiecare separat si numele exact al modelului. Eventual si poze mai clare daca se poate. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
aaragorn_30 0 Adaugat pe 17 Decembrie, 2009 Pune pret te rog pentru fiecare separat si numele exact al modelului. Eventual si poze mai clare daca se poate. Exista id de mess si un numar de telefon, daca esti asa interesat...gasesti o varianta sa comunicam. Pantalonii si manusile s-au dat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alexa@cb 0 Adaugat pe 19 Decembrie, 2009 Buna ma intereseaza protectia spate. Ce pret are?Nu stiu de ce nu pot sa iti dau Pm ( probabil pt ca sunt la primul post ) Poti sa imi trimiti un pm cu nr de tel sau o adresa de mail? Multumesc anticipat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RKT 1 Adaugat pe 21 Decembrie, 2009 Buna ma intereseaza protectia spate. Ce pret are?Nu stiu de ce nu pot sa iti dau Pm ( probabil pt ca sunt la primul post ) Poti sa imi trimiti un pm cu nr de tel sau o adresa de mail? Multumesc anticipat. Am luat-o eu protectia de spate...era numarul de telefon in primul post Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alexa@cb 0 Adaugat pe 21 Decembrie, 2009 Am luat-o eu protectia de spate...era numarul de telefon in primul post Sa iti fie de bine. Acum am vazut tel. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri