Don Canali 1 Adaugat pe 13 Decembrie, 2009 Vand magnetouri mobra; bosch care s-a montat pe primul tip de mobra complect nemtesc inclusiv platina 6V 25/18 W magnetouri bosch normale magnetouri ducatti platine bosch noi 40 ron buc becuri far 6V 35/35 W magnetou hoinar carburatoare hoinar,mobra si minimobra noi ambielaj mobra nou diverse piese second hand Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crossmen 0 Adaugat pe 16 Decembrie, 2009 Vand magnetouri mobra; bosch care s-a montat pe primul tip de mobra complect nemtesc inclusiv platina 6V 25/18 W magnetouri bosch normale magnetouri ducatti platine bosch noi 40 ron buc becuri far 6V 35/35 W magnetou hoinar carburatoare hoinar,mobra si minimobra noi ambielaj mobra nou diverse piese second hand Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Godfathermaxi 0 Adaugat pe 24 Mai, 2010 Salut si pe mine ma intereseaza ceva piese de hoinar de la cutia de viteze uite id meu dami un E-mail daca ai ceva de la cutia de viteze sau mai bine toata partea dreapta mersi frumos . ID Meu in3uder@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bica 3 Adaugat pe 28 Iulie, 2010 Vand magnetouri mobra; bosch care s-a montat pe primul tip de mobra complect nemtesc inclusiv platina 6V 25/18 W magnetouri bosch normale magnetouri ducatti platine bosch noi 40 ron buc becuri far 6V 35/35 W magnetou hoinar carburatoare hoinar,mobra si minimobra noi ambielaj mobra nou diverse piese second hand lasa te rog un numar de telefon..as vrea un magneton ducati (platini si condensator)..sau complet fara volant.as lua si bosch dar vreau sa stiu ce ai si la ce preturi.da-mi mesaj privat pls.mersistie cineva cine e omul asta don canal?omule lasa un numar de telefon sau ceva mail de contact!!!mi-ai dat un mesaj asa "uite adresa mea de mail" si atatt.unde e adresa de mail?zii ceva sa stiu caut la altcineva piese ori ba? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri