cata_besst 0 Adaugat pe 15 Decembrie, 2009 vand schimb kart unicat MARIME 210 CM, GREUTATE 120KG, DOTARI: CUTIE AUTOMATA (F,N,R), SEMANLEM, AVARI, FAZA LUNGA SCURTA POZITI, FARNA DE MANA, CENTURA, SCAUN REGLABIL, CALXON, STOP PE FRANA, ETC... AN 04-08-2005, KM 1700 RELI, ARE TALON+ CARTE CATEVA LINCURI CU EL IN ACTIUNE: http://www.myvideo.de/watch/1897719/Kart4you_Kabel1_BIZZ_Beitra , http://www.myvideo.de/watch/1835968/Kart4you_Karts_mit_Strassenzulassung_Fahrspass_mit_Flirtfaktor accept si schimburi , cu masini avariate, scule profesioanle audio, etc pret 2000 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RaduSPR 1 Adaugat pe 16 Decembrie, 2009 ce motor are? dupa toba pare ceva de 4 timpi, dar de cat si ce marca? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 16 Decembrie, 2009 pare interesant..totusi,ce intelegi tu prin unicat? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cata_besst 0 Adaugat pe 16 Decembrie, 2009 pai are motor de 100cmc 2t, unicat, adica merge inamtriculat la politie sau primarie (asta cu primaria rezolv eu zilele astea), el momentan se duce la 90kh, dar am un prieten care are un kart de 125 cmc 2t si fuge cu 205 kh, deci al meu e limitat, pt ca in germania se inchiriaza cu 50 euro 3 ore, si nu cred ca aveau voie sa fuga cu 160-170kh daca va intereseaza faceti oferte Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RaduSPR 1 Adaugat pe 16 Decembrie, 2009 pai are motor de 100cmc 2t, unicat, adica merge inamtriculat la politie sau primarie (asta cu primaria rezolv eu zilele astea), el momentan se duce la 90kh, dar am un prieten care are un kart de 125 cmc 2t si fuge cu 205 kh, deci al meu e limitat, pt ca in germania se inchiriaza cu 50 euro 3 ore, si nu cred ca aveau voie sa fuga cu 160-170kh daca va intereseaza faceti oferte nu e limitat, atat poate el din rapoartele care le are, si probabil cel de 125 are cutie manuala. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cata_besst 0 Adaugat pe 17 Decembrie, 2009 ba este, am scos din toba o teava de 25 cm, vreau sai iau niste jiglere mai mari pt ca, carbul este de 22, dar jiglerele sunt nici, iam pus un alt capac la cilindru cu camera de ardere marita, dar nam apucat sa fac o cursa cu el.nul vrea nimeni? azi am iesit cu el iam pus lanturi e prea criminal!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cata_besst 0 Adaugat pe 24 Decembrie, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri