italianu 10 Adaugat pe 24 Decembrie, 2009 salut tuturor, cum am promis incep o noua lecitatie, ofer casca jfm model p 2000 masura L. casca este din policarbonat si este omologata. licitatie pleca de la 1 leu,si se inchide pe 31 decembrie 2009, la ora 24,adica de revelion. cine castiga trimit ramburs prin fan curier,adica pret lecitat +taxa de curierat. daca sinteti din bucuresti,ne intalnim. licitatie deschisa,nu accept oferte prim pm. tel 0722623114. bafta tuturor Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lidi_moto 3 Adaugat pe 25 Decembrie, 2009 salut tuturor, cum am promis incep o noua lecitatie, craciun fericit.ofer 20 lei Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 25 Decembrie, 2009 25 ron si un craciun fericit:drinks: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
pedros 74 Adaugat pe 25 Decembrie, 2009 27 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bubikus 2 Adaugat pe 26 Decembrie, 2009 29 ron si numai de bine... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motociclistcom 3 Adaugat pe 27 Decembrie, 2009 60 lei Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
pedros 74 Adaugat pe 27 Decembrie, 2009 60 lei Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 27 Decembrie, 2009 Ai sarit calul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lidi_moto 3 Adaugat pe 27 Decembrie, 2009 60 lei Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
pedros 74 Adaugat pe 27 Decembrie, 2009 si? iar vrei sa ne explici cum se face o lecitatie? lasa omu sa ofera cat vrea,daca vrei ofera tu mai mult, daca nu te uiti cum castiga alti, fara comentari, ok? bafta in continuare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 27 Decembrie, 2009 Bine ,,,, hai sa-ti fac jocul 75 ron. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 27 Decembrie, 2009 Pedros, te rog sa iti respecti colegii si sa te abtii pe topicuri de licitatii daca nu esti interesat. Daca esti interesat, liciteaza dar fii serios, lasa glumele proaste. Succes! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
pedros 74 Adaugat pe 27 Decembrie, 2009 Pedros, te rog sa iti respecti colegii si sa te abtii pe topicuri de licitatii daca nu esti interesat. Daca esti interesat, liciteaza dar fii serios, lasa glumele proaste. Succes! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 29 Decembrie, 2009 OK am tacut . Bafta la restul . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 29 Decembrie, 2009 80 LEI Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Rocca 0 Adaugat pe 30 Decembrie, 2009 oferta mea e de 90 RON. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cbr900 0 Adaugat pe 30 Decembrie, 2009 salutare, sunt cel care a castigat ,,lecitatia'' de craciun si azi am primit si casca prin ramburs(intarzierea s-a datorat mie ca am fost plecat din localitate). este o persoana serioasa italianul.ce s-a oferit licitatiei asta am primit, casca din foto noua. cred ca e prima initiativa de acest gen aici si ma bucur ca se face cu seriozitate.va doresc o licitatie cu spor sii...urmaresc in continuare cu interes licitatiile, cine stie...poate mai vine ceva la iasi.sarbatori fericite Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
angheluta_sebi 0 Adaugat pe 30 Decembrie, 2009 am doua id angheluta_sebi dar si cbr900 pentru ca intru de pe pc dar si de pe laptop si nu imi permite sa intru de pe doua terminale cu acelasi id. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 30 Decembrie, 2009 salutare, sunt cel care a castigat ,,lecitatia'' de craciun si azi am primit si casca prin ramburs(intarzierea s-a datorat mie ca am fost plecat din localitate). este o persoana serioasa italianul.ce s-a oferit licitatiei asta am primit, casca din foto noua. cred ca e prima initiativa de acest gen aici si ma bucur ca se face cu seriozitate.va doresc o licitatie cu spor sii...urmaresc in continuare cu interes licitatiile, cine stie...poate mai vine ceva la iasi.sarbatori fericite Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 30 Decembrie, 2009 91 RON Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Rocca 0 Adaugat pe 31 Decembrie, 2009 92 ron ....si ''batalia'' continua :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 31 Decembrie, 2009 93 RON SI **LA MULTI ANI** Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Rocca 0 Adaugat pe 31 Decembrie, 2009 98 ron La multi ani si petrecere frumoasa. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 31 Decembrie, 2009 99 RON **L A M U L T I A N I ** Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Rocca 0 Adaugat pe 31 Decembrie, 2009 105 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri