Cesar 343 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2010 O pereche de SM-X 1 marimea 45 purtate de mine asta vara pe ici pe colo - putin prafuite, nu put Ele arata cam asa, si am sa pun si poze cu cele pe care le vand eu: http://www.alpinestars.com/productvideos/boots/SMX1RidingShoe/SMX1.htm contact la YM - bcesar16 sau 0722 620397 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2010 O pereche de SM-X 1 marimea 45 purtate de mine asta vara pe ici pe colo - putin prafuite, nu put Ele arata cam asa, si am sa pun si poze cu cele pe care le vand eu: http://www.alpinestars.com/productvideos/boots/SMX1RidingShoe/SMX1.htm contact la YM - bcesar16 sau 0722 620397 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2010 Stai sa vezi ce poze sexy le fac maine gata, maine pun si poze poze Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2010 Stai sa vezi ce poze sexy le fac maine gata, maine pun si poze poze Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2010 Nu Adi, daca iti iei ceva trebuie sa iti vina bine si sa te simti confortabil cu ele in picioare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2010 Nu Adi, daca iti iei ceva trebuie sa iti vina bine si sa te simti confortabil cu ele in picioare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2010 Modelul asta merge incaltat, pentru cei cu laba scurta , cu varful umplut cu pagini din Urzica, cu umor sanatos Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2010 Modelul asta merge incaltat, pentru cei cu laba scurta , cu varful umplut cu pagini din Urzica, cu umor sanatos Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2010 Am capatat un obicei (probabil prost) sa merg prin oras doar cu casca si manusi pe post de echipament. Cand e mai frig pun geaca. Ghetele au cam stat degeaba si poate isi gasesc un stapan care sa le "exploateze" Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Penetru 263 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2010 Pana la urma spui cati bani? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2010 Evident, ai primit mesaj Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 27 Ianuarie, 2010 Valabil! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
shark@YamahaR1.ro 0 Adaugat pe 28 Ianuarie, 2010 Si eu astept cu nerabdare o cotatie de pret. Nu de alta dar sunt interesat ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 6 Februarie, 2010 Ai primit PM Ieftine! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
emilio 2 Adaugat pe 7 Februarie, 2010 Un pret si pentru mine? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 8 Februarie, 2010 Il ai Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stefantataru 1 Adaugat pe 10 Februarie, 2010 Salutare un pret ma intereseaza si pe mine te rog. stefantataru@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 17 Februarie, 2010 <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Un review. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kaluvenom 0 Adaugat pe 18 Februarie, 2010 <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Un review. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 24 Februarie, 2010 Ai PM Kalu.vandute Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri