panaitescuradu 0 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2010 Mi-am cumparat deja cizme. Puteti sterge topicul. Va multumesc tuturor. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Slick 0 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2010 Cumpar cizme Sidi marimea 38, noi sau stare f buna. Bucuresti. Cristina 0723.386.399 Nu sunt SIDI. In rest corespund cerintelor, sunt marimea 38 si in stare foarte buna. Cizme piele Daytona RoadStar 38 Intarituri tibie, glezne. Marimea 38. Pret 250 lei negociabil, ca doar suntem in criza. Tel. 0743535584 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2010 Poate omu' cauta SIDI cu un scop... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
panaitescuradu 0 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2010 Nu sunt SIDI. In rest corespund cerintelor, sunt marimea 38 si in stare foarte buna. Cizme piele Daytona RoadStar 38 Intarituri tibie, glezne. Marimea 38. Pret 250 lei negociabil, ca doar suntem in criza. Tel. 0743535584 Multumesc pt oferta, dar caut cizme sport Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Slick 0 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2010 Multumesc pt oferta, dar caut cizme sport Ok. Bafta in continuare. Sport nu am decat o pereche marimea 42 care ma indoiesc ca iti vine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri