ovibiker 2 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 VAND YAMAHA R1,AN FAB.2003,156CP,INJECTIE,FOARTE INTRETINUTA 22500 KM,MERITA VAZUTA(NECAZUTA SAU LOVITA),TOBA NINJA,CRASH-PAD,PRET:4000 EURO FIX.......TEL:0742150221motorul e tzipla!!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
butcher 2 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2010 salut.care e spilul?acum cateva zile era la vanzare la un alt user de pe forumul asta.bafta. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2010 intradevar am motorul de doua saptamani,l-am luat intr-o combinatie si il dau doar dak mai pun ceva dif sa-mi iau modelul mai nou de R1.....motocicleta este impecabila accept orice fel de teste si de la cei mai pretentiosi...... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2010 ultim pret 3500 euro fix Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri