George_beginner 0 Adaugat pe 30 Ianuarie, 2010 Am de vanzare cateva carene pentru fzr 600 3HE daca intereseaza pe cineva. Preturile sunt: Carena rezervor 160 lei Carena laterala codita (oricare) 99 lei Carena codita deasupra stop 60 lei Undertail 120 lei Preturile sunt evident negociabile Starea in care se afla fiecare piesa se poate vedea din poze, pentru alte detalii va astept cu intrebari..up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
George_beginner 0 Adaugat pe 23 Februarie, 2010 up. haideti fratilor ca preturile sunt absolut negociabile. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sosoeverest 0 Adaugat pe 24 Martie, 2010 Am de vanzare cateva carene pentru fzr 600 3HE daca intereseaza pe cineva. Preturile sunt: Carena rezervor 160 lei Carena laterala codita (oricare) 99 lei Carena codita deasupra stop 60 lei Undertail 120 lei Preturile sunt evident negociabile Starea in care se afla fiecare piesa se poate vedea din poze, pentru alte detalii va astept cu intrebari.. up Carena Fata Stanga......o gasesc la tine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
George_beginner 0 Adaugat pe 16 Aprilie, 2010 Carena Fata Stanga......o gasesc la tine sorry pentry intarziere (panarama asta de forum ma atentioneaza pentru oricare alte topicuri numai pentru al meu nu), insa nu. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri