ardeigsxr 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2010 Shoei XR 1000 Kenan marimi S,M pret 200E Shoei X Spirit Ukawa marimi L,Xl pret 250E Telefon:0769835808 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2010 Intr-adevar o mega oferta. Da-mi mesaj daca ai vreodata un X-spirit marime M. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ardeigsxr 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2010 Intr-adevar o mega oferta. Da-mi mesaj daca ai vreodata un X-spirit marime M. Din pacate nu mai am ...decat Xr 1000 M..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hache 0 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2010 Din pacate nu mai am ...decat Xr 1000 M..... Salut Nu ai cumva si pe rosu cu alb ceva ? Tot marime M, Shoei, Arai sau Agv. Ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ardeigsxr 1 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2010 Salut Nu ai cumva si pe rosu cu alb ceva ? Tot marime M, Shoei, Arai sau Agv. Ms Am marimea M Shoei Xr1000 Kenan. pret 200E Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hache 0 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2010 Am marimea M Shoei Xr1000 Kenan. pret 200E poti sa adaugi niste poze reale cu casca ? multumesc ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
totosel 0 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2010 poti sa adaugi niste poze reale cu casca ? multumesc ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hache 0 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2010 ma intereseaza M Shoei Xr1000 Kenan. pret 200E poti sa adaugi niste poze reale cu casca ? nu eu vand casca si eu sunt interesat ca tine, am vb la tel cu cel care are anuntul si m-am inteles sa-mi trimita niste poze cu casca insa deoacamdata nu am primit. sper sa primesc maine AM PRIMIT SI POZE SI CASCA ; SI SUNT FOARTE MULTUMIT. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ardeigsxr 1 Adaugat pe 1 Februarie, 2010 nu eu vand casca si eu sunt interesat ca tine, am vb la tel cu cel care are anuntul si m-am inteles sa-mi trimita niste poze cu casca insa deoacamdata nu am primit. sper sa primesc maine AM PRIMIT SI POZE SI CASCA ; SI SUNT FOARTE MULTUMIT. Shoei X Spirit vandut......mai am Xr 1000 Kenan 3 bucati:) marimi S,M Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hache 0 Adaugat pe 12 Februarie, 2010 Shoei X Spirit vandut......mai am Xr 1000 Kenan 3 bucati:) marimi S,M Salut Sunt baiatul care a comandat casaca XR 1000 Kenan marime M. Dupa o saptamana am mai comandat una doar ca marimea de data aceasta trebuia sa fie "S" insa a ajuns la mine tot "M" si cum cei de la FAN COURIER nu te lasa sa deschizi coletul pana nu platesti rambursul ( in cazul acesta 200 Euro ) am constatat aceasta doar dupa plata. Te-am sunat in momentul in care am deschis coletul si ai zis ca o sa primesti dupa o saptamana marime S si totul e ok , o vei schimba. Te-am sunat la o saptamana dupa aceasta si nu ai raspuns la telefon.. ...a doua zi iar te-am sunat si iar nu ai raspuns la telefon. Te rog sa-mi zici daca mai are rost sa astept sau nu.....pentru ca in cazul acesta trebuia sa-mi zici de la inceput... AI LUAT-O FRAIERE !!! si asta este am luat-o insa sa stiii prieteneee ca roata tot roata se invarte..nu se opreste niciodata si nu stii cand si unde s-ar putea sa " O IEI SI TU " P.S. Pentru cei care comanda casti la prietenul nostru de pe forum....sa aveti grija sa nu patiti la fel. Numai bine " prietene " si spor la vanzare . Apropo : SUNT SUPER AMANDOUA CASTILE INSA SUNT SUPARAT CA NU ESTE BUNA LA PRIETENA MEA CASCA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alexrider 0 Adaugat pe 20 Aprilie, 2010 Salut Sunt baiatul care a comandat casaca XR 1000 Kenan marime M. Dupa o saptamana am mai comandat una doar ca marimea de data aceasta trebuia sa fie "S" insa a ajuns la mine tot "M" si cum cei de la FAN COURIER nu te lasa sa deschizi coletul pana nu platesti rambursul ( in cazul acesta 200 Euro ) am constatat aceasta doar dupa plata. Te-am sunat in momentul in care am deschis coletul si ai zis ca o sa primesti dupa o saptamana marime S si totul e ok , o vei schimba. Te-am sunat la o saptamana dupa aceasta si nu ai raspuns la telefon.. ...a doua zi iar te-am sunat si iar nu ai raspuns la telefon. Te rog sa-mi zici daca mai are rost sa astept sau nu.....pentru ca in cazul acesta trebuia sa-mi zici de la inceput... AI LUAT-O FRAIERE !!! si asta este am luat-o insa sa stiii prieteneee ca roata tot roata se invarte..nu se opreste niciodata si nu stii cand si unde s-ar putea sa " O IEI SI TU " P.S. Pentru cei care comanda casti la prietenul nostru de pe forum....sa aveti grija sa nu patiti la fel. Numai bine " prietene " si spor la vanzare . Apropo : SUNT SUPER AMANDOUA CASTILE INSA SUNT SUPARAT CA NU ESTE BUNA LA PRIETENA MEA CASCA Salut . Mai ai casca shoei masura M. Poate te scap eu de ea. Numai bine Da-mi un Pm cu raspunsul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
brizbriz 0 Adaugat pe 29 Septembrie, 2010 detalii despre produse aici: http://www.gds.ro/Eveniment/2010-09-29/Cumparaturi+cu+cardurile+altora Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cosmincercel 2 Adaugat pe 30 Septembrie, 2010 deci baietii astia "rai" din zona craiova-slatina-rm. valcea tot nu se potolesc si mai mult, baga si oameni nevinovati la belele... chiar nu poti sa ti dai seama k atunci cand faci frauda pe internet tot o sa fi prins? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 7 Octombrie, 2010 detalii despre produse aici: http://www.gds.ro/Eveniment/2010-09-29/Cumparaturi+cu+cardurile+altora Pf... ce tampenie! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri