catalin04 0 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2010 motoru e din 2000...merge si arata perfect a fost revopsit in vara nu din cauza vreo unei cazaturi ci doar pt ca vopseaua era cam matuita datorita vechimii,are cauciucuri noi pirelli,filtru aer,ulei noi ,ulei schimbat,placute fata noi,roata spate mai mare,rotile si scaritele sunt vopsite auriu,toba home-made(suna bestial),itp 2011....merita vazut pt schimburi pretzu ar fi cam de 3000 eurasi tinand cont de faptu ca m-a costat cam 1000 toata investitia din toamna....dar negociem pt cine e interesant si vine cu oferte cinstite mai am si 2 scutere de 50 cmc pt combinatii.... ma gasiti la tel 0742 944361 sau id mess : catalin_lupu04 scuze de poze da nu am altele mai recente....fac rost pt cei interesati hai fratzilor ca e super-oferta up.. up motoru e din 2000...merge si arata perfect a fost revopsit in vara nu din cauza vreo unei cazaturi ci doar pt ca vopseaua era cam matuita datorita vechimii,are cauciucuri noi pirelli,filtru aer,ulei noi ,ulei schimbat,placute fata noi,roata spate mai mare,rotile si scaritele sunt vopsite auriu,toba home-made(suna bestial),itp 2011....merita vazut pt schimburi pretzu ar fi cam de 3000 eurasi tinand cont de faptu ca m-a costat cam 1000 toata investitia din toamna....dar negociem pt cine e interesant si vine cu oferte cinstite mai am si 2 scutere de 50 cmc pt combinatii.... ma gasiti la tel 0742 944361 sau id mess : catalin_lupu04 scuze de poze da nu am altele mai recente....fac rost pt cei interesati hai fratzilor ca e super-oferta up.. up a.....uitasem....baterie nouahai oameni buni ce va speriati asa??? nu e batut in cuie pretzu....sunt flexibil din punctu asta de vedere..... oferteeee ma plictisesc!!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri