jamiroquai 0 Adaugat pe 9 Februarie, 2010 STIL , ELEGANTA ,NUMAI PENTRU PRETENTIOSI SI CUNOSCATORI ! ACHIZITIONAT DIN REPREZENTANTA LA 0 KM , SUPER STARE ATAT TEHNIC SI ESTETIC ! TINUT NUMAI IN GARAJ CU HUSA ! ROG SERIOZITATE . PRET DE IARNA 1400 E ! TEL : 0722355561 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gory 0 Adaugat pe 9 Februarie, 2010 foarte frumos! bafta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Danny 1 Adaugat pe 9 Februarie, 2010 Sa fim seriosi ! Atat am vrut sa zic Bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
jamiroquai 0 Adaugat pe 9 Februarie, 2010 foarte frumos! bafta! Multumesc pt '' upp'' chiar este o deosebita placere sa te plimbi prin oras cu asa ceva :) Bafta ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adventurer 2 Adaugat pe 9 Februarie, 2010 Din ce an este? De ce vrei s-o vinzi? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
jamiroquai 0 Adaugat pe 10 Februarie, 2010 Din ce an este? De ce vrei s-o vinzi? Salut , am inceput sa il rulez din primavara anului 2007 , in medie am facut in jur de 800 km pe an se vede si in poza cu bord-ul cati km are acum. Motivul vanzarii lui este simplu : detin 2 LX - uri 50 , ambele achizionate de noi , iar acum vreau sa-mi achizitionez un Vespa GTS 250 I . Bafta ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
jamiroquai 0 Adaugat pe 20 Februarie, 2010 Se poate inchide topicul , Vandut ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri