Victor_10 1 Adaugat pe 19 Februarie, 2010 Vand Geaca Bose purtata 1 sezon (insertii mici de galben, protectii ful + mesada) (geaca a costat 320 euro).. ....... pantaloni Mugen Race (negri) ca noi (protectii solduri gambe iar in genunchi are tasatura de kevlar + mesada) (pantalonii au costat 150 euro)! le vand doearece vreau unul de piele (speed) eu am 1,83 m si 85 kg... si imi vine bine! nu stiu ce pret sa pun....astept pareri! incurand poze.. LE VAND DOAR IMPREUNA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
me.alex90 0 Adaugat pe 12 Mai, 2010 Vand Geaca Bose purtata 1 sezon (insertii mici de galben, protectii ful + mesada) (geaca a costat 320 euro).. ....... pantaloni Mugen Race (negri) ca noi (protectii solduri gambe iar in genunchi are tasatura de kevlar + mesada) (pantalonii au costat 150 euro)! le vand doearece vreau unul de piele (speed) eu am 1,83 m si 85 kg... si imi vine bine! nu stiu ce pret sa pun....astept pareri! incurand poze.. LE VAND DOAR IMPREUNA tiam scris pe yahoo Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri