piciugabi 0 Adaugat pe 4 Martie, 2010 Vand moto Kawasaki Er-5, an 2001, 26000 km din care doar 4000 facuti in Romania, cauciucuri 80%, kit lant nou,placute ok, tambur pe spate ok, primul proprietar, topcase in care incap 2 casti. Fuctioneaza impecabil. Este pregatita pt noul sezon. NU NECESITA NICI O INVESTITIE IN EA SEZONUL ACESTA! Pret: 1800 euro Tel: 0765447792Valabil! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motociclistcom 3 Adaugat pe 5 Martie, 2010 Buna ziua .. sunt interesat de motocicleta dumneavoastra .. din cate vad .. sunteti din bucuresti .. la sfarsitul lunii o sa vin la salonul amr .. daca e ne putem vedea atunci ? daca motorul este ok .. dpdv tehnic si estetic .. eu as fi foarte interesat .. bine inteles .. daca la pret mai lasati un pic .. si app .. se poate cumpara si fara top case ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ionescutt 0 Adaugat pe 22 Martie, 2010 Salut! Pozele sunt recente? In ce zona se poate vedea? Mersi, o zi buna! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motociclistcom 3 Adaugat pe 22 Martie, 2010 1500 vineri .. banu in manaVANDUTA VANDUTA VANDUTA VANDUTA VANDUTA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 25 Martie, 2010 1500 vineri .. banu in mana VANDUTA VANDUTA VANDUTA VANDUTA VANDUTA ai luat'o tu? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motociclistcom 3 Adaugat pe 25 Martie, 2010 as fi vrut eu a luat-o alt cineva inaintea mea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ionescutt 0 Adaugat pe 26 Martie, 2010 :-) asta e, sa o stapaneasca sanatos noul proprietar! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 26 Martie, 2010 E bun de cinste atunci! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tibet 0 Adaugat pe 26 Martie, 2010 Mai este si asta in stare foarte buna: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=68462&st=0&gopid=352103#entry352103 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri