razvanel87 0 Adaugat pe 9 Martie, 2010 Dupa cum zice in titlu.. vand piese pt suzuki gsx-r 600 2001 cadru cu acte bloc motor + cutie de viteze(lipsesc 2 capace de pe bloc) pompa benzina janta spate cu sau fara cauciuc(pirelli diablo 180/60/17 parca, 80% bun) bascula spate pinioane fata-spate etrieri fata-spate furtune frana fata-spate plus multe alte maruntisuri.. detalii pe messenger razvanel87_dulca@yahoo.com up....! up... ! up....! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvanel87 0 Adaugat pe 18 Martie, 2010 up! am si bordul intact..preturi bunee !!!up....! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvanel87 0 Adaugat pe 26 Martie, 2010 up.....! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
heavyrain 0 Adaugat pe 1 Aprilie, 2010 un pret la etrier spate te rog Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvanel87 0 Adaugat pe 10 Aprilie, 2010 dami add pe mess si vbup...!up...!furtunele s-au vandut! up cu restu! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Clasic 3 Adaugat pe 11 Aprilie, 2010 ma intereseaza etrierii, observ ca unul este lovit. Asta daca sunt functionali! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvanel87 0 Adaugat pe 23 Mai, 2010 salut. nu`i lovit. e doar julit cum s-a trantit motorul de pamant! dami add pe mess si discutam mai multe! id: razvanel87_dulcaup...!up........!up.....up.....up...!up.... !s-a vandut si cauciucu si un capac din partea dreapta de pe motor! up cu restu !up....!up........!up........!up....!up........!haideti baieti.. preturi de criza up.......sus cu pieseleee Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvanel87 0 Adaugat pe 7 Iunie, 2010 upp......up........upppppppp......sus cu eleee Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
c3h2o 2 Adaugat pe 12 Iunie, 2010 zi-mi si mie niste preturi pentru baia de ulei, scarita stanga si etrierul spate. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvanel87 0 Adaugat pe 13 Iunie, 2010 zi-mi si mie niste preturi pentru baia de ulei, scarita stanga si etrierul spate. scaritza stanga completa? sau doar V`u? lasa`mi un mesaj si atunci iti dau un PM cu pretu pt toate! bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvanel87 0 Adaugat pe 19 Iunie, 2010 VANDUT ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri