sarapicaso.@yahoo.com 1 Adaugat pe 7 Martie, 2010 jucaria poate bine!, stare tehnica si estetica fbuna, amortizoare in stare perfecta! accept orice proba! are kit piston nou, kit biela si rulmenti noi, cilindru nou! tel;0765909938 jucaria poate bine!, stare tehnica si estetica fbuna, amortizoare in stare perfecta! accept orice proba! are kit piston nou, kit biela si rulmenti noi, cilindru nou! tel;0765909938 1000 euro!, urgent! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gog 38 Adaugat pe 14 Martie, 2010 cu actele cum sta mobra ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarapicaso.@yahoo.com 1 Adaugat pe 16 Martie, 2010 cu actele cum sta mobra ? RECENT FURATA! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gog 38 Adaugat pe 17 Martie, 2010 Ha ha ha Era o simpla intrebare... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Sher 10 Adaugat pe 17 Martie, 2010 este YZ, nu se poate inmatricula Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gog 38 Adaugat pe 18 Martie, 2010 mercy Sher de raspuns Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarapicaso.@yahoo.com 1 Adaugat pe 6 Aprilie, 2010 mercy Sher de raspuns TIRIPLICII SA SE ABTINA! NU FAC POMENI! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
f_zoltan 341 Adaugat pe 6 Aprilie, 2010 Sarapicaso, esti inutil de sarcastic. Faptul ca un posibil cumparator te intreaba de acte nu e asa de absurd. Da, crossul nu are inmatriculare , dupa cum bine zice Sher, dar asta nu exclude ca are totusi acte de provenienta care sa excluda situatiile reale in care anumite motoare cross au fost furate. Poate si tu ai un act de mana macar, care sa probeze provenienta. Pentru unii asta poate conta, pentru altii nu, dar nu e cazul sa-i faci tiriplici. Rasplata ta e ca poate ai pierdut un client cu intentii serioase... nu stiu daca ai observat dar in criza asta se vand o multime de motoare, dar putine se cumpara. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gog 38 Adaugat pe 7 Aprilie, 2010 Nu am avut nici o intentie de a face nu stiu ce...nici macar nu stiu ce poate insemna Tiripici...(daca o fi retinut bine cuvantu care este nou pt mine) Nu pot decat sa ureez Asfalt uscat la cei ce au motor si spor la strans bani la cei care vor unu :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sarapicaso.@yahoo.com 1 Adaugat pe 9 Aprilie, 2010 Nu am avut nici o intentie de a face nu stiu ce...nici macar nu stiu ce poate insemna Tiripici...(daca o fi retinut bine cuvantu care este nou pt mine) Nu pot decat sa ureez Asfalt uscat la cei ce au motor si spor la strans bani la cei care vor unu :) CUVANTUL SE REFEREA LA CEI CE SUNA INUTIL! bafta, asfalt uscat tuturor! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri