Jump to content

Creez Siteuri Web Pentru Tine Si Afacerea Ta

Recommended Posts

Salut!

Prima data vreau sa ma prezint:

Ma numesc Lung Ionut sunt din judetul Satu Mare, ma ocup de webdesign si optimizare SEO de circa 2 ani de zile. In acest timp am invatat foarte multe si de aceea vreau sa prezint oferta mea de 'creare site' , o oferta cu preturi reduse doar pentru utilizatorii acestui forum.

Site de prezentare: Cuprinde intre 5-10pagini, 1 formular de contact, 1-2chestionare, si inscrierea lui in 100 directoare web si motoare de cautare la un pret de 150RON

Site complex: Cuprinde intre 10-20pagini, 2-3 formular de contact, chestionare nelimitate, si inscrierea lui in 200 directoare web si motoare de cautare la un pret de 500RON

Creare site (magazin online/catalog online) : cuprinde pagini nelimitate, formulare de contact, chestionare, panou de administrare, functie de inregistrare useri cu cos de cumparaturi si toate functiile aferente + inscrierea lui in 300 directoare web si motoare de cautare la un pret de 1500RON

Ca sa vedeti niste siteuri create de mine (siteuri de prezentare) aveti mai jos o mica lista:

LondonRemovals.uk.net (site creat pentru o firma de mutari locuinte din centrul Londrei)

Regatele.net (un joc online, mai complex)

optimizare.tk (site de prezentare pentru o firma de optimizare web)

vibehit.com (un site creat pentru un radio online)

si o lista foarte mare de boguri printre care si blogul meu: lungionut.wordpress.com

Oferta este valabila in perioada 07.03.2010 - 01.05.2010, preturile sunt fixe.

Am facut un design pentru siteul unei firme ce ofera servici gen "cursuri pentru permis" imaginea designului o aveti aici: 35ktk6e.png

Am decis sa vand acest design la pretul de 60RON doar in formatul .psd iar pentru cei ce vor sa il aiba direct in format .html(web site) pretul este de 100RON cu tot cu inplementare codurilor si primiti suport 6 luni de la instalare.!