raul13 0 Adaugat pe 10 Martie, 2010 De vanzare moto Suzuki Hayabusa ,an fabricatie 2007,impecabil,negru, 10500 km ,revizii facute la reprezentanta ,pret 8500 euro usor negociabil .Motivul vanzarii: am trecut la alta categorie(chopper).Motocicleta se afla in Arad. Tel 0746437490 0722325104 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stiuca 1 Adaugat pe 10 Martie, 2010 Abia ai cumparato cu 7000 sau 6000 si o vinzi? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nchivu 0 Adaugat pe 10 Martie, 2010 Parerea mea este ca nu conteaza cu cat si cand a cumparato conteaza cum arata si cum merge! bravo lui daca a luato pe 6-7mii!Iti comvine cumperi nu ti comvine,nu-ti permiti, nu-ti place parerea mea e sa te abtii de la comentarii! Mi se pare normal sa comentezi cand omu vrea sa o vanda de noua si ea e stramba toata sau chestii de genul! Respect si spor la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
emilio 2 Adaugat pe 10 Martie, 2010 Nu este acelasi motor!Acela este in Oradea! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stiuca 1 Adaugat pe 10 Martie, 2010 Imi cer scuze de confuzie dar sunt ca doua picaturi de apa,:)Bafta la vanzare,arata bine rau. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 10 Martie, 2010 Imi cer scuze de confuzie dar sunt ca doua picaturi de apa,:)Bafta la vanzare,arata bine rau. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
butcher 2 Adaugat pe 10 Martie, 2010 Imi cer scuze de confuzie dar sunt ca doua picaturi de apa,:)Bafta la vanzare,arata bine rau. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stiuca 1 Adaugat pe 10 Martie, 2010 Sincer asta este sora ei si nu te mai supara aiurea am avut impresia ca e aceeasi fiinca sunt acelasi an iar cealalta arata asa. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 13 Martie, 2010 Sincer asta este sora ei si nu te mai supara aiurea am avut impresia ca e aceeasi fiinca sunt acelasi an iar cealalta arata asa. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 21 Martie, 2010 up ! Up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 1 Aprilie, 2010 pret nou .......8000 negociabil si dau bonus un costum de piele IXS marimea 50 +casca Nolan .Am nevoie de baaaaani !!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tassadar 0 Adaugat pe 11 Aprilie, 2010 pret nou .......8000 negociabil si dau bonus un costum de piele IXS marimea 50 +casca Nolan .Am nevoie de baaaaani !!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 23 Aprilie, 2010 up....up.... 7500 negociabil???? ....nimeni nu ofera nimic ?................. VALABIL ......DESCHIS LA NEGOCIERI SERIOASE ............ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 6 Mai, 2010 up....up.... 7500 negociabil???? ....nimeni nu ofera nimic ?................. VALABIL ......DESCHIS LA NEGOCIERI SERIOASE ............ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 24 Mai, 2010 PRET NOU !!!!! 6500 EURO .................................SI MAI NEGOCIEM CEVA ......................................... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 6 Iunie, 2010 VALABIL !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 11 Iunie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 18 Iunie, 2010 6200......................... neg. ................ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soki 2 Adaugat pe 20 Iunie, 2010 6200......................... neg. ................ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 20 Iunie, 2010 super pret...bafta... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tassadar 0 Adaugat pe 21 Iunie, 2010 multumesc ,pretul e destul de bun dar se pare ca nu sunt bani sau nu mai vrea nimeni busa................ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 22 Iunie, 2010 Busa o mai vrea lumea sa ia, bani nu sunt.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Paulix 0 Adaugat pe 24 Iunie, 2010 sal un cbr600rr si 2200 euro nu vrei ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 26 Iunie, 2010 sal un cbr600rr si 2200 euro nu vrei ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raul13 0 Adaugat pe 8 Iulie, 2010 up..........valabil ............valabil.............negociem la ea................. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri